Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dark tranquility Songtekst: misery in me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dark tranquility - misery in me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van misery in me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dark tranquility! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dark tranquility en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals misery in me .

Origineel

We no longer support ourselves We live through each others tears We no longer caress, no longer take hold 'Til this will be over again The dream is over when all this begins The past not part of the deal The failing words I once said to you You turned and walked out the door Gone over, I said it's fine You burn them bridges And you turn around, around Can't you see the misery in me? Can't you see the misery is me? Don't you know the fear I feel inside? The misery in me We no longer sustain ourselves We live through each other's wounds Let's no longer detain, no longer suppress Pretend to be something we're not The world is over when all is the same A companion always there But you have deceived when all this is gone You took back what you already had Gone over, I said it's fine You burn them bridges And you turn around, around Can't you see the misery in me? Can't you see the misery is me? Don't you know the fear I feel inside? The misery in me We no longer care if it breaks It falls on belated pride We keep on heading inwards So this might be our only chance to turn it around Can't you see the misery in me? Can't you see the misery is me? Don't you know the fear I feel inside? The misery in me

 

Vertaling

We kunnen onszelf niet meer onderhouden We leven door elkaars tranen We strelen niet meer, nemen niet meer vast 'Tot dit weer voorbij zal zijn De droom is voorbij als dit alles begint Het verleden maakt geen deel uit van de overeenkomst De falende woorden die ik ooit tegen je zei Je draaide je om en liep de deur uit Het is voorbij, ik zei dat het goed was Je verbrandt je bruggen En je draait je om, om Kan je de ellende in mij niet zien? Zie je niet wat voor ellende ik ben? Ken je de angst niet die ik van binnen voel? De ellende in mij We houden onszelf niet langer in stand We leven door elkaars wonden Laten we niet langer vasthouden, niet langer onderdrukken Doen alsof we iets zijn wat we niet zijn De wereld is voorbij als alles hetzelfde is Een metgezel is er altijd Maar je hebt bedrogen als dit alles weg is Je nam terug wat je al had Overgegaan, ik zei dat het goed was Je verbrandt je bruggen En je draait je om, om Kan je de ellende niet zien in mij? Zie je niet wat voor ellende ik ben? Ken je de angst niet die ik van binnen voel? De ellende in mij Het kan ons niet meer schelen of het breekt Het valt op laattijdige trots We blijven maar naar binnen gaan Dus dit is misschien onze enige kans om het om te draaien Kun je de ellende in mij niet zien? Kan je de ellende niet zien die ik ben? Ken je de angst niet die ik van binnen voel? De ellende in mij