Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: darkthrone Songtekst: crossing the triangle of flames

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: darkthrone - crossing the triangle of flames ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van crossing the triangle of flames? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van darkthrone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van darkthrone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals crossing the triangle of flames .

Origineel

Engulfed in frost I sailed our dreams Gloomy inner landscape comes to life I am the wolf in the darkest scene Phantasm sweep my role I am Lucifer, I bring you light and pride Three steps for the white A journey for the black No flags for the ten lines (but) I'll shoot you full of signs In other dimensions My visions grew black wings You wouldn't know if I was him The dragon rises before me I'll fornicate the beast Possess me as I burn Into your painted realms

 

Vertaling

Overspoeld door vorst Zeilde ik onze dromen Somber innerlijk landschap komt tot leven Ik ben de wolf in het donkerste tafereel Fantasie veegt mijn rol Ik ben Lucifer, ik breng u licht en trots Drie stappen voor de witte Een reis voor de zwarte Geen vlaggen voor de tien lijnen (maar) ik schiet je vol met tekens In andere dimensies Mijn visioenen groeiden zwarte vleugels Je zou niet weten of ik hem was De draak herrijst voor mij Ik zal het beest ontmaagden Bezit me als ik brand In jouw geschilderde rijken