Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: darlene zschech Songtekst: i live to know you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: darlene zschech - i live to know you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i live to know you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van darlene zschech! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van darlene zschech en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i live to know you .

Origineel

Standing in Your presence Lord my heart and life are changed Just to love You and to live to see Your beauty and Your grace Heaven and Earth cry out Your name Nations rise up and see Your face And Your Kingdom is established As I live to know You more Now I will never be the same Spirit of God, my life you've changed And I?ll forever sing Your praise I live to know You Lord, I live to know You Lord you've called me I will follow Your will, for me I'm sure Let Your heartbeat be my heart?s cry Let me live to serve Your call

 

Vertaling

Staande in Uw aanwezigheid Heer, mijn hart en leven zijn veranderd om U lief te hebben en te leven om te zien Uw schoonheid en Uw genade Hemel en aarde roepen Uw naam uit Naties staan op en zien Uw aangezicht En Uw Koninkrijk is gevestigd Als ik leef om U meer te leren kennen Nu zal ik nooit meer dezelfde zijn Geest van God, mijn leven heb je veranderd En ik zal voor altijd Uw lof zingen Ik leef om U te leren kennen Heer, ik leef om U te leren kennen Heer U hebt mij geroepen Ik zal Uw wil volgen, voor mij weet ik het zeker Laat Uw hartslag de roep van mijn hart zijn Laat mij leven om Uw roep te dienen.