Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: daron norwood Songtekst: bad dog no biscuit

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: daron norwood - bad dog no biscuit ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bad dog no biscuit? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van daron norwood! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van daron norwood en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bad dog no biscuit .

Origineel

Stayed out late with the boys again I got to reminiscing and it got out of hand Pulled up in the driveway, saw the porch light on Trouble Jack, that's a fact, throw me a bone [Chorus] Back in the pound, back on the chain My baby left me out in the rain I scratched at the door, she told me to get She said, "Bad dog, no biscuit" I whimpered and I whined and started to beg "I hope you freeze", was all she said Slept out in my truck with my heater on Hey Roy, oh boy, throw me a bone [Chorus] I woke up with a fever and a runny nose I'm a housebroken baby, I do what I'm told I won't ever stray, ever roam Hush honey, honey hush, throw me a bone [Chorus] Bad dog

 

Vertaling

Ik ben weer laat op stap geweest met de jongens. Ik begon herinneringen op te halen en het liep uit de hand. Kwam aanrijden op de oprit, zag het licht van de veranda branden Trouble Jack, dat is een feit, gooi me een bot [refrein] Back in the pound, back on the chain My baby left me out in the rain I scratched at the door, she told me to get Ze zei, "Stoute hond, geen koekje" Ik jankte en jankte en begon te smeken "Ik hoop dat je bevriest", was alles wat ze zei Ik sliep in mijn truck met de verwarming aan Hey Roy, oh boy, gooi me een bot [refrein] Ik werd wakker met koorts en een loopneus Ik ben een zindelijk kind, ik doe wat me gezegd wordt Ik zal nooit afdwalen, nooit zwerven Stil, schat, schat, gooi me een bot [refrein] Stoute hond