Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: darondo Songtekst: didn t i

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: darondo - didn t i ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van didn t i? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van darondo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van darondo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals didn t i .

Origineel

Didn't I treat you right, now Didn't I Didn't I do the best I could Didn't I Didn't I give ya everything Didn't I I tried my best just to be a man Didn't I Didn't I do it baby Didn't I do right Why you wanna leave me baby Didn't I treat you right I bought you diamond rings Everything, that a woman could need I bought you cars, clothes, a home When things were rough for me I kept on And I am back again Didn't I There's something wrong with you Tell me Bring me all your troubles dear You look bad, you should be glad Your leading man, always be glad, sit by home And let me kiss your lovely lips Didn't I do it baby Didn't I do right Why you wanna leave me baby I said didn't I treat you right It's a mystery to me That you won't Talk to me What it is That I've done To make me

 

Vertaling

Heb ik je niet goed behandeld, nu Heb ik niet Heb ik niet het beste gedaan wat ik kon Heb ik niet Heb ik je niet alles gegeven Heb ik niet Ik heb mijn best gedaan om een man te zijn Heb ik niet Did't I do it baby Heb ik het niet goed gedaan Waarom wil je me verlaten baby Heb ik je niet goed behandeld Ik heb diamanten ringen voor je gekocht. Alles wat een vrouw nodig heeft Ik kocht auto's voor je, kleren, een huis Toen het moeilijk voor me was, ging ik door En ik ben weer terug Deed ik dat niet Er is iets mis met je. Zeg het me. Breng me al je problemen schat Je ziet er slecht uit, je zou blij moeten zijn Je leidende man, wees altijd blij, zit bij je thuis En laat me je mooie lippen kussen Heb ik het niet gedaan schatje Heb ik het niet goed gedaan Why you wanna leave me baby Ik zei heb ik je niet goed behandeld Het is een mysterie voor mij That you won't Praat met me. Wat het is dat ik gedaan heb Om mij