Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: darren hayes Songtekst: i miss you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: darren hayes - i miss you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i miss you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van darren hayes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van darren hayes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i miss you .

Origineel

Give me a reason Why I'm feeling so blue Every time I close my eyes All I see is you Give me a reason Why I can't feel my heart Every time you leave my side I just fall apart And when you're fast asleep I wonder where you go Can you tell me I want to know Because I miss you And this is all I want to say I guess I miss you beautiful These three words have said it all You know I miss you I think about you when you're gone I guess I miss you Nothing's wrong I don't mean to carry on But give me a reason Why I can't concentrate The world is turning upside down Spinning round and round Now give me a reason Why I now understand the beauty and simplicity in everything surrounding me You got a way of spreading magic everywhere Anywhere I go I know you're always there It sounds ridiculous but when you leave a room There's a part of me that just wants to follow you too Because I miss you And this is all I want to say I guess I miss you beautiful These three words have said it all You know I miss you I think about you when you're gone I guess I miss you Nothing's wrong I don't mean to carry on It's such a hard life and most of the time I'm just surviving That's why I want you to know In a world where sincerity has lost it's meaning You fill my world with so much hope And I miss you This is all I want to say I guess I miss you beautiful These three words have said it all You know I miss you I think about you when you're gone I guess I miss you Nothing's wrong I don't mean to carry on You know I miss you And this is all I want to say I guess I miss you beautiful These three words have said it all You know I miss you This is all I want to do I know it doesn't sound too cool But maybe I'm in love with you You know I miss you This is all I want to say I guess I miss you Nothing's wrong I don't mean to carry on I just miss you Yeah It's true I miss you baby And when you're walking out the door I know I miss you You make me want to ask for more I just miss you

 

Vertaling

Geef me een reden Waarom ik me zo blauw voel Elke keer als ik mijn ogen sluit Alles wat ik zie ben jij Geef me een reden Waarom ik mijn hart niet kan voelen Elke keer als je van mijn zijde wijkt, stort ik in En als je diep in slaap bent vraag ik me af waar je heen gaat Kun je het me vertellen, ik wil het weten Want ik mis je En dit is alles wat ik wil zeggen Ik denk dat ik je mis, schoonheid Deze drie woorden hebben alles gezegd Je weet dat ik je mis Ik denk aan je als je weg bent Ik denk dat ik je mis Er is niets aan de hand, ik wil niet doorgaan Maar geef me een reden Waarom ik me niet kan concentreren De wereld staat op zijn kop Draait rond en rond Geef me nu een reden Waarom ik nu de schoonheid en eenvoud begrijp in alles om me heen Je hebt een manier om overal magie te verspreiden Overal waar ik ga weet ik dat je er altijd bent Het klinkt belachelijk maar als je een kamer verlaat is er een deel van mij dat jou ook wil volgen Omdat ik je mis En dit is alles wat ik wil zeggen Ik denk dat ik je mis, schoonheid Deze drie woorden hebben alles gezegd je weet dat ik je mis ik denk aan je als je weg bent ik denk dat ik je mis Er is niets aan de hand ik wil niet doorgaan Het is zo'n hard leven en meestal overleef ik het gewoon. Dat is waarom ik wil dat je weet In een wereld waar oprechtheid zijn betekenis verloren heeft Jij vult mijn wereld met zoveel hoop En ik mis je Dit is alles wat ik wil zeggen Ik denk dat ik je mis, schoonheid Deze drie woorden hebben alles gezegd Je weet dat ik je mis Ik denk aan je als je weg bent Ik denk dat ik je mis Er is niets aan de hand ik wil niet doorgaan Je weet dat ik je mis. En dit is alles wat ik wil zeggen Ik denk dat ik je mis, schoonheid Deze drie woorden hebben alles gezegd Je weet dat ik je mis Dit is alles wat ik wil doen Ik weet dat het niet zo cool klinkt Maar misschien ben ik wel verliefd op je Je weet dat ik je mis Dit is alles wat ik wil zeggen Ik denk dat ik je mis Er is niets aan de hand ik wil niet doorgaan Ik mis je gewoon. Ja, Het is waar, ik mis je schat En als je de deur uitloopt weet ik dat ik je mis Je maakt dat ik om meer wil vragen Ik mis je gewoon.