Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: darren hayes Songtekst: sense of humor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: darren hayes - sense of humor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sense of humor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van darren hayes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van darren hayes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sense of humor .

Origineel

You will like my sense of humor You will be addicted to my smile Laughing all the while And I will end each conversation I will leave the room with upper hand And you will understand You will find my scent attractive You will like my real, engaging eyes And playful, childlike smile You will find my style appealing I will overpower you with wits And I will be a hit If only you'd run to me If only you'd come to me If only you'd relax upon your rules And dare to be love's fool If only you'd come for me If only you'd run to me If only you'd relax upon those rules And dare to be love's fool Waking up from a coma (tossing, turning) Sweat has covered my body (my mouth felt dry) My life flashing before me (nothing much to say) Still it was so boring (did you hear me sing?) Only I could adore you (the wind through the trees) Silently barking orders (rushing up to me) This is only beginning (don't anger the sea) Oh, the wave's crashing higher and higher on me Crash, crash, crash, crash If only you'd relax upon your rules And dare to be love's fool If only you'd run to me All the blinking lights, noise of eternity (if only you'd come to me) All the sentences swirling inside of me (you will like my sense of humor) Inside of me (and dare to be love's fool) (If only you'd come to me) I have censored my eyes, I get drawn through my ears (if only you'd run to me) Redirected desire now It comes out as tears (you will like my sense of humor) You know, it comes out as tears (and dare to be love's fool) You will like my sense of humor You will like my sense of humor

 

Vertaling

Je zult mijn gevoel voor humor leuk vinden Je zult verslaafd raken aan mijn lach Lachend de hele tijd En ik zal elk gesprek beëindigen Ik zal de kamer verlaten met de bovenhand En u zult begrijpen U zult mijn geur aantrekkelijk vinden Je zult van mijn echte, innemende ogen houden En mijn speelse, kinderlijke glimlach U zult mijn stijl aantrekkelijk vinden Ik zal je overmeesteren met mijn verstand En ik zal een hit zijn Als je maar naar me toe zou rennen Als je maar naar mij zou komen Als je je regels maar zou versoepelen En durf de dwaas van de liefde te zijn Als je maar voor mij zou komen Als je maar naar mij toe zou rennen Als je je maar aan die regels zou houden En de dwaas van de liefde durft te zijn Wakker worden uit een coma (woelen, draaien) Zweet heeft mijn lichaam bedekt (mijn mond voelde droog aan) Mijn leven flitste voor mij (niet veel te zeggen) Toch was het zo saai (heb je me horen zingen?) Alleen ik kon je aanbidden (de wind door de bomen) Zwijgend bevelen blaffend (stormt op me af) Dit is nog maar het begin (maak de zee niet boos) Oh, de golf slaat hoger en hoger op mij Crash, crash, crash, crash Als je je regels maar zou versoepelen En durf de dwaas van de liefde te zijn Als je maar naar me toe zou rennen Al de knipperende lichten, het lawaai van de eeuwigheid (als je maar naar mij zou komen) Alle zinnen wervelen in mij (mijn gevoel voor humor zal je bevallen) Binnen in mij (en durf de dwaas van de liefde te zijn) (als je maar naar me toe zou komen) Ik heb mijn ogen gecensureerd, ik word door mijn oren getrokken (als je maar naar me toe zou rennen) Omgeleid verlangen nu Het komt eruit als tranen (je zult mijn gevoel voor humor leuk vinden) Weet je, het komt eruit als tranen (en durf de dwaas van de liefde te zijn) Je zult mijn gevoel voor humor leuk vinden Je zult mijn gevoel voor humor leuk vinden