Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: darren hayes Songtekst: sing to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: darren hayes - sing to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sing to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van darren hayes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van darren hayes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sing to me .

Origineel

You step behind a curtain In a moment you're gone And nothing's ever certain And it's hard to carry on This is not what we planned And I know it's hard to understand But if this is what you want then If this is what you need, pry my fingers from your hand Maybe it's just meant to be Maybe you'll find a way to haunt me Come back and sing a melody to me Maybe we're just lost at sea Maybe I'm holding on to driftwood And I'll be alright if you could sing to me, oh Sing to me, oh You step beneath the landslide Nothing feels right when you're wrong And try to find an upside Try to sing without a song This is not what we planned And I know it's hard to understand But if this is what you want then Maybe it's just meant to be Maybe you'll find a way to haunt me Come back and sing a melody to me Maybe I'm just lost at sea Maybe I'm holding on to driftwood And I'll be alright if you could sing to me, oh Sing to me, oh Oh, I keep seeing flashes of your hands When I close my eyes and I don't know why And I don't know why Well, help me make sense of what I don't understand 'Cause I gotta know why Oh, I gotta know why Tell me why do you sing to me? Oh, maybe it's just meant to be That you would sing to me Maybe I'm just lost at sea And you could sing for me, oh, oh, oh, oh Maybe it's just meant to be, oh Maybe we're just lost at sea And you can sing for me, oh Sing to me, oh

 

Vertaling

Je stapt achter een gordijn In een ogenblik ben je weg En niets is ooit zeker En het is moeilijk om door te gaan Dit is niet wat we gepland hadden En ik weet dat het moeilijk te begrijpen is Maar als dit is wat je wilt dan Als dit is wat je nodig hebt, haal dan mijn vingers uit je hand Misschien hoort het zo te zijn Misschien vind je een manier om me te achtervolgen Kom terug en zing een melodie voor me Misschien zijn we gewoon verdwaald op zee Misschien hou ik me vast aan drijfhout And I'll be alright if you could sing to me, oh Zing voor mij, oh You step under the landslide Nothing feels right when you're wrong En probeer een positieve kant te vinden Probeer te zingen zonder een lied Dit is niet wat we gepland hadden En ik weet dat het moeilijk te begrijpen is Maar als dit is wat je wilt dan Misschien is het gewoon zo bedoeld Misschien vind je een manier om me te achtervolgen Kom terug en zing een melodie voor me Misschien ben ik gewoon verdwaald op zee Misschien hou ik me vast aan drijfhout And I'll be alright if you could sing to me, oh Zing voor mij, oh Oh, ik zie steeds flitsen van je handen When I close my eyes and I don't know why And I don't know why Well, help me make sense of what I don't understand Want ik moet weten waarom Oh, ik moet weten waarom Zeg me waarom je voor me zingt? Oh, misschien is het wel zo bedoeld Dat je voor me zingt Misschien ben ik gewoon verdwaald op zee And you could sing for me, oh, oh, oh, oh Maybe it's just meant to be, oh Misschien zijn we gewoon verdwaald op zee And you can sing for me, oh Zing voor me, oh