Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: darren hayes Songtekst: so beautiful

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: darren hayes - so beautiful ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van so beautiful? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van darren hayes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van darren hayes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals so beautiful .

Origineel

Whether I'm right or wrong There's no phrase that hits Like an ocean needs the sand Or a dirty old shoe that fits And if all the world was perfect I would only ever want to see your scars You know they can have their universe We'll be in the dirt designing stars And darlin' you know You make me feel so beautiful Nowhere else in the world I wanna be You make me feel so beautiful Whether I'm up or down There's no crowd to please I'm like a faith without a clause to believe in it And if all the world was smiling I would only ever want to see your frown You know they can sail away in sunsets We'll be right here stranded on the ground Just happy to be found You make me feel so beautiful Nowhere else in the world I wanna be You make me feel so beautiful I have lost my illusions I have drowned in your words I have left my confusion to a cynical world I am throwing myself at things I don't understand Discover enlightenment holding your hand You are So beautiful Yeah darlin' you know! That you make me feel so beautiful

 

Vertaling

Of ik nu gelijk heb of niet Er is geen zin die raakt Zoals een oceaan het zand nodig heeft Of een vieze oude schoen die past En als de hele wereld perfect was zou ik alleen maar je littekens willen zien Je weet dat ze hun universum kunnen hebben We zullen in de modder sterren ontwerpen En schat, je weet Je geeft me zo'n mooi gevoel Nergens anders in de wereld wil ik zijn Door jou voel ik me zo mooi Whether I'm up or down There's no crowd to please Ik ben als een geloof zonder een clausule om erin te geloven En als de hele wereld zou glimlachen zou ik alleen maar jouw frons willen zien Je weet dat ze weg kunnen zeilen in zonsondergangen Wij zullen hier gestrand zijn op de grond Gewoon blij om gevonden te worden You make me feel so beautiful Nergens anders in de wereld wil ik zijn You make me feel so beautiful Ik heb mijn illusies verloren Ik ben verdronken in jouw woorden Ik heb mijn verwarring overgelaten aan een cynische wereld Ik gooi mezelf op dingen die ik niet begrijp Ik ontdek verlichting aan jouw hand Je bent Zo mooi Yeah darlin' you know! Dat je me zo mooi laat voelen