Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: darwin's waiting room Songtekst: another way

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: darwin's waiting room - another way ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van another way? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van darwin's waiting room! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van darwin's waiting room en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals another way .

Origineel

I killed myself today I wish I could explain I tried to find another way to tell you how I feel it I tried to find another way to make you proud of me I'm numb from kneeling This cut's too deep for healing Revealing, there's something amiss Something you missed Transfer the shame You will never be the same I will not accept the blame 'Cause I am what you made me It's over now What I've seen makes me (You gave me life but this life is mine) Pray for things I know (You gave me life but this life is mine) To change me, make me a whole (You gave me life but this life is mine) My life's so full of shit (You gave me life but this life is mine) In death is where I fit I killed myself today I wish I could remain I tried to find another way to let myself go free There seems to be no other way to make things right in me I can't awaken, my life has been forsaken I've taken the easy way out, the only way out Empty my wrist, we could never co-exist I will not let this persist 'cause I am what you made me It's over now What I've seen makes me (You gave me life but this life is mine) Pray for things I know (You gave me life but this life is mine) To change me, make me a whole (You gave me life but this life is mine) My life's so full of shit (You gave me life but this life is mine) Death is where I fit You gotta see, you gotta try Who's gonna change the world when I die I said, you gotta see, you gotta try Who's gonna change the world when I die I said, you gotta see, you gotta try Who's gonna change the world when I die I said, you gotta see, you gotta try Who's gonna change the world when I go [Incomprehensible] [Incomprehensible] [Incomprehensible] make me whole Well now you lost your son and lost control Tell me now, how you feel You can fucking live your life But you can't live mine Pray for things I know To change me, make me a whole My life's so full of shit Death is where I fit You can fucking live your life but not mine You can fucking live your life but not mine You can fucking live your life but not mine You can fucking live your life but not mine

 

Vertaling

Ik heb mezelf vandaag vermoord. Ik wou dat ik het kon uitleggen. Ik probeerde een andere manier te vinden om je te vertellen hoe ik het voel Ik heb geprobeerd een andere manier te vinden om je trots op me te maken Ik ben verdoofd van het knielen Deze snee is te diep voor genezing Onthullend, er is iets mis Iets wat je gemist hebt Breng de schaamte over Je zult nooit meer dezelfde zijn Ik zal de schuld niet accepteren Want ik ben wat jij van me gemaakt hebt Het is nu voorbij. Wat ik heb gezien maakt me (Je gaf me leven maar dit leven is van mij) Bid voor dingen die ik weet (U gaf me leven maar dit leven is van mij) Om me te veranderen, me een geheel te maken (U gaf me het leven maar dit leven is van mij) Mijn leven zit zo vol met shit (U gaf me het leven maar dit leven is van mij) In de dood is waar ik pas Ik heb mezelf vandaag vermoord Ik wou dat ik kon blijven Ik probeerde een andere manier te vinden om mezelf vrij te laten Er lijkt geen andere manier te zijn om het goed te maken in mij Ik kan niet ontwaken, mijn leven is verlaten Ik heb de makkelijke uitweg genomen, de enige uitweg Leeg mijn pols, we kunnen nooit naast elkaar bestaan Ik zal dit niet laten voortduren, want ik ben wat jij van me gemaakt hebt Het is nu voorbij. Wat ik heb gezien maakt me (Je gaf me leven maar dit leven is van mij) Bid voor dingen die ik weet (U gaf mij het leven maar dit leven is van mij) Om me te veranderen, me een geheel te maken (U gaf me het leven maar dit leven is van mij) My life's so full of shit (U gaf me het leven maar dit leven is van mij) Dood is waar ik pas Je moet het zien, je moet het proberen Wie gaat de wereld veranderen als ik sterf? Ik zei, je moet het zien, je moet het proberen Wie gaat de wereld veranderen als ik sterf? Ik zei, je moet het zien, je moet het proberen Wie gaat de wereld veranderen als ik sterf? Ik zei, je moet het zien, je moet het proberen Wie gaat de wereld veranderen als ik ga? [Onbegrijpelijk] [Onbegrijpelijk] maak me heel Nou ben je je zoon verloren en de controle verloren Vertel me nu, hoe je je voelt Je kunt verdomme je eigen leven leiden Maar je kunt het mijne niet leven Bid voor dingen die ik ken Om me te veranderen, me een geheel te maken My life's so full of shit Death is where I fit Je kunt je eigen leven leiden, maar niet het mijne Je kunt verdomme je leven leiden, maar niet het mijne Je kunt verdomme je leven leiden, maar niet het mijne Je kunt verdomme je leven leiden, maar niet het mijne