Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: daryl hall john oates Songtekst: i can t go for that no can do

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: daryl hall john oates - i can t go for that no can do ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can t go for that no can do? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van daryl hall john oates! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van daryl hall john oates en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can t go for that no can do .

Origineel

Easy, ready, willing, overtime Where does it stop Where do you dare me To draw the line You've got the body Now you want my soul Don't even think about it Say no go Yeah, I 'll do anything That you want me to do And I'll do almost anything That you want me too, ooh Yeah but I can't go for that no (no can do) I can't go for that no (no can do) I can't go for that no (no can do) I can't go for that Can't go for that Can't go for that Can't go for that I can go for being twice as nice I can go for just repeating The same old lines Use the body Now you want my soul Ooh, forget about it Now say no go Yeah I, I'll do anything That you want me to do Yeah I'll do almost anything That you want me to do Yeah but I can't go for that no (no can do) I can't go for that no (no can do) I can't go for that no (no can do) I can't go for that Can't go for that Can't go for that Can't go for that yeah Yeah I'll do anything That you want me to do Yeah I'll do almost anything That you want me to do Yeah but I can't go for that no (no can do) I can't go for that no (no can do) I can't go for that no (no can do) I can't go for that Can't go for that Can't go for that Can't go for that yeah No, I can't go for that (no can do) I can't go for that I can't go, I can't go No, I can't go for that no No can do (no can do) Forget about it Forget about it no go No go no go I can't go for that yeah (no can do) Forget about it no Forget about it no go No go no go No can do (no can do) No no no no no No no no no no no can do Can't go for that yeah (no can do) No no no no no No no no no no no can do Can't go for that yeah (no can do) I can't go No can't go No can't go Go for that, yeah No can do (no can do) I can't go No can't go I can't go Go for that, yeah No can do (no can do) No no no no no No no no no no no can do

 

Vertaling

Gemakkelijk, klaar, bereid, overwerk Waar houdt het op? Waar daag je me uit Om de lijn te trekken Je hebt het lichaam Nu wil je mijn ziel Denk er zelfs niet aan Zeg nee. Ja, ik zal alles doen Wat jij wilt dat ik doe En ik zal bijna alles doen That you want me too, ooh Ja maar daar kan ik niet voor gaan nee (nee kan niet) Ik kan daar niet voor gaan nee (nee kan niet) Ik kan daar niet voor gaan nee (nee kan doen) Ik kan daar niet voor gaan Kan niet gaan voor dat Kan niet gaan voor dat Kan niet gaan voor dat Ik kan er voor gaan om twee keer zo aardig te zijn Ik kan gaan voor het gewoon herhalen Dezelfde oude regels Gebruik het lichaam Nu wil je mijn ziel Ooh, vergeet het maar Now say no go Yeah I, I'll do anything Wat jij wilt dat ik doe Ja, ik zal bijna alles doen Dat jij wil dat ik doe Ja maar ik kan daar niet voor gaan nee (nee kan wel) Ik kan daar niet voor gaan nee (nee kan niet) Ik kan daar niet voor gaan nee (nee kan doen) Ik kan daar niet voor gaan Kan niet gaan voor dat Kan niet gaan voor dat Kan daar niet voor gaan ja Ja, ik zal alles doen Dat jij wil dat ik doe Ja, ik zal bijna alles doen That you want me to do Yeah but Ik kan daar niet voor gaan no (no can do) I can't go for that no (no can do) I can't go for that no (no can do) I can't go for that Kan niet gaan voor dat Kan niet gaan voor dat Kan daar niet voor gaan ja Nee, ik kan daar niet voor gaan (nee kan wel) I can't go for that Ik kan niet gaan, ik kan niet gaan Nee, ik kan daar niet voor gaan nee No can do (nee kan niet) Vergeet het maar Vergeet het, ga niet No go no go I can't go for that yeah (nee kan wel) Forget about it no Forget about it no go No go no go No can do (no can do) Nee nee nee nee nee Nee nee nee nee nee kan wel Kan niet gaan voor dat ja (nee kan wel) Nee nee nee nee Nee nee nee nee nee kan doen Can't go for that yeah (no can do) I can't go No can't go No can't go Ga ervoor, ja No can do (no can do) I can't go No can't go I can't go Go for that, yeah No can do (no can do) Nee nee nee nee nee Nee nee nee nee nee kan wel