Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: daryl hall & john oates Songtekst: me and mrs. jones

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: daryl hall & john oates - me and mrs. jones ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van me and mrs. jones? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van daryl hall & john oates! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van daryl hall & john oates en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals me and mrs. jones .

Origineel

Me and mrs. jones, we got a thing going on, We both know that it's wrong But it's much too strong to let it cool down now. We meet ev'ry day at the same cafe, Six-thirty I know she'll be there, Holding hands, making all kinds of plans While the jukebox plays our favorite song. Me and Mrs., Mrs. Jones, Mrs. Jones, Mrs. Jones, Mrs. Jones got a thing going on, We both know that it's wrong, But it's much too strong to let it cool down now. We gotta be extra careful that we don't build our hopes too high 'Cause she's got her own obligations and so do I, Me, me and Mrs., Mrs. Jones, Mrs. Jones, Mrs. Jones, Mrs. Jones got a thing going on, We both know that it's wrong, But it's much too strong to let it cool down now. Well, it's time for us to be leaving, It hurts so much, it hurts so much inside, Now she'll go her way and I'll go mine, But tomorrow we'll meet the same place, the same time. Me and Mrs. Jones, Mrs. Jones, Mrs. Jones.

 

Vertaling

Ik en mrs. Jones, we hebben een ding aan de hand, We weten allebei dat het verkeerd is Maar het is veel te sterk om het nu te laten afkoelen. We ontmoeten elkaar elke dag in hetzelfde café, Half zeven weet ik dat ze er zal zijn, Hand in hand, allerlei plannen makend Terwijl de jukebox ons favoriete liedje speelt. Ik en mevrouw, mevrouw Jones, mevrouw Jones, mevrouw Jones, Mevr. Jones heeft iets gaande, We weten allebei dat het verkeerd is, Maar het is veel te sterk om het nu te laten afkoelen. We moeten oppassen dat we onze hoop niet te hoog vestigen. Want zij heeft haar eigen verplichtingen en ik ook, Ik, ik en Mrs. Jones, Mrs. Jones heeft iets gaande, We weten allebei dat het verkeerd is, Maar het is veel te sterk om het nu te laten afkoelen. Nou, het is tijd voor ons om te gaan, Het doet zo'n pijn, het doet zo'n pijn van binnen, Nu gaat zij haar weg en ik de mijne, Maar morgen zien we elkaar op dezelfde plaats, dezelfde tijd. Ik en Mrs. Jones, Mrs. Jones, Mrs. Jones.