Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: daryl hall & john oates Songtekst: only love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: daryl hall & john oates - only love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van only love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van daryl hall & john oates! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van daryl hall & john oates en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals only love .

Origineel

Wonder why I'm falling Guess I'm just that kind of man Looking for an answer to why I'm in this place I'm in Walking through a door that's closing While another slams in your face Neighbors say that you're imposing When you walk in an open space Tell me who, tell me why [Chorus] Only love can make me happy Only love can make me cry Only love can sanctify me If you can doubt it can you tell me why Try to find my tears within me Try to be a logical man Tryin' to help the world around me But I'm so lonely I don't know if I can [Chorus]

 

Vertaling

Vraag me af waarom ik val Guess I'm just that kind of man Zoekend naar een antwoord op waarom ik op deze plek ben Walking through a door that's closing Terwijl een andere dichtslaat in je gezicht Buren zeggen dat je imposant bent Als je in een open ruimte loopt Vertel me wie, vertel me waarom [refrein] Alleen liefde kan me gelukkig maken Alleen liefde kan me laten huilen Alleen liefde kan mij heiligen Als je er aan kunt twijfelen kun je me dan vertellen waarom Probeer mijn tranen in mij te vinden Probeer een logisch man te zijn Ik probeer de wereld om me heen te helpen Maar ik ben zo eenzaam dat ik niet weet of ik dat kan [refrein]