Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: daryl hall & john oates Songtekst: wait for me [remastered]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: daryl hall & john oates - wait for me [remastered] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wait for me [remastered]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van daryl hall & john oates! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van daryl hall & john oates en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wait for me [remastered] .

Origineel

Midnight hour almost over Time is running out for the magic pair I know you gave the best that you have But one more chance couldn't be all that hard to bear. Wait for me please Wait for me Alright, I guess that's more than I should ask Wait for me please Wait for me Although I know the light is fading fast. You could go either way Is it easier to stay I wonder what you'll do when your chance rolls around But you gotta know how much I want to keep you When I'm away I'm afraid it will all fall down. Love is what it does and ours is doing nothing But all the time we spent It must be good for something Please forgive all the disturbance I'm creating But you gotta lot to learn if you think that I'm not waiting for you.

 

Vertaling

Middernacht is bijna voorbij De tijd raakt op voor het magische paar Ik weet dat je het beste hebt gegeven wat je hebt Maar nog één kans zou niet zo moeilijk te dragen zijn. Wacht op mij alsjeblieft Wacht op mij. Oké, ik denk dat is meer dan ik zou moeten vragen Wacht op mij, alsjeblieft. Wacht op mij. Hoewel ik weet dat het licht snel vervaagt. Je kan beide kanten opgaan. Is het makkelijker om te blijven Ik vraag me af wat je zult doen als je kans zich voordoet Maar je moet weten hoe graag ik je wil houden Als ik weg ben, ben ik bang dat het allemaal zal instorten. Liefde is wat het doet en de onze doet niets But all the time we spent Het moet ergens goed voor zijn Vergeef me alsjeblieft dat ik je stoor. Maar je hebt nog veel te leren als je denkt dat ik niet op je wacht.