Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: daryl hall Songtekst: something about you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: daryl hall - something about you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van something about you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van daryl hall! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van daryl hall en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals something about you .

Origineel

Yeah you've been so close, oh baby In my world but always gone with someone Seeing you on your own It's like some light, so bright is turning on See you standing there I feel a change in the air Everywhere Why didn't I know That you're the one that I've been waiting for (Chorus) Yeah, there's Something About You That I never knew Why didn't I see your smile before Yeah, there's Something About You That's leaving me breathless Leading me on You can see, I can tell oh baby You've got some power over me Use it well Don't know why I'm so sure That you're the love that I've been longing for -Repeat chorus- Only matters what I feel right now No matter what I've felt before I'm turning to you right now I'm breathless baby, that's all I need to know Yeah, there's Something About You Something About You

 

Vertaling

Yeah you've been so close, oh baby In mijn wereld maar altijd weg met iemand Seeing you on your own It's like some light, so bright is turning on See you standing there Ik voel een verandering in de lucht Overal Waarom wist ik niet Dat jij degene bent waar ik op heb gewacht (refrein) Yeah, there's something about you That I never knew Waarom heb ik je glimlach niet eerder gezien Yeah, there's something about you That's leaving me breathless Leading me on Je kan het zien, ik kan het zien oh baby You've got some power over me Use it well Don't know why I'm so sure Dat jij de liefde bent waar ik zo naar verlangd heb -Herhaal refrein- Only matters what I feel right now No matter what I've felt before I'm turning to you right now I'm breathless baby, that's all I need to know Ja, er is iets met jou Something About You