Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: daryle singletary Songtekst: proomises

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: daryle singletary - proomises ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van proomises? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van daryle singletary! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van daryle singletary en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals proomises .

Origineel

Cheap perfume and painted faces Fallen angles fill the places Where I go when my troubles pull me down And all the lies I know they'll tell me And the time that they will sell me For a while I'll be the biggest man in town Back at home in bed she's crying For her love for me is dying But she'll pray I'll make it safely through the night When the morning sun starts showing To her bedside I'll be going And she'll hold me while I face the morning light And I'll make promises, promises to change I'll make her promises and swear I'll rearrange And I'll start giving all the love she needs If only she will stay Once again she'll reassure me And I believe her love will cure me And I'll fall asleep with tears on my face Lord, I know she's just a woman And her love can't last forever And someday soon I know She'll leave without a trace For broken promises will tear her dreams apart Just token promises will someday break her heart And for the last time she'll hold me when I cry And while I'm sleeping she'll quietly say goodbye

 

Vertaling

Goedkope parfum en beschilderde gezichten Gevallen hoeken vullen de plaatsen waar ik heen ga als mijn problemen me neerhalen En alle leugens waarvan ik weet dat ze me zullen vertellen En de tijd die ze me zullen verkopen Voor een tijdje zal ik de grootste man in de stad zijn Thuis in bed huilt ze Want haar liefde voor mij is stervende Maar ze zal bidden dat ik veilig de nacht doorkom Als de ochtendzon zich laat zien Naar haar bed zal ik gaan En ze zal me vasthouden terwijl ik het ochtendlicht zie En ik zal beloftes maken, beloftes om te veranderen Ik zal haar beloftes maken en zweren dat ik zal herschikken En ik zal beginnen haar alle liefde te geven die ze nodig heeft Als ze maar wil blijven Nogmaals zal ze me geruststellen En ik geloof dat haar liefde me zal genezen En ik zal in slaap vallen met tranen op mijn gezicht Heer, ik weet dat ze maar een vrouw is En haar liefde kan niet eeuwig duren En op een dag weet ik dat ze zonder een spoor zal vertrekken Want gebroken beloftes zullen haar dromen verscheuren Alleen symbolische beloftes zullen op een dag haar hart breken En voor de laatste keer zal ze me vasthouden als ik huil En terwijl ik slaap zal ze stilletjes vaarwel zeggen