Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dash berlin Songtekst: better half of me (feat. jonathan mendelsohn)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dash berlin - better half of me (feat. jonathan mendelsohn) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van better half of me (feat. jonathan mendelsohn)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dash berlin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dash berlin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals better half of me (feat. jonathan mendelsohn) .

Origineel

When all I want is for you to see The side that I don’t show to anyone In fear that they may turn and run Alone and incomplete No more tears to cry No more blood to bleed I’ll fall forever endlessly When you should be the ground beneath my feet The better half of me When all I want is for you to see The side that I don’t show to anyone In fear that they may turn and run Alone and incomplete No more tears to cry No more blood to bleed Broken promises that are like road kill They’re on the side of the street Concrete casualties of love Chewed up and spit out Raise high then drop down and now I don’t know what’s left of me And I collect myself And crawl through the shadows Reach out my hand to the sky and shout out I’ll never make these same mistakes again Cause someone out there holds the key to my heart And do everything to tear it apart By never allowing myself to let you in When all I want is for you to see The side that I don’t show to anyone In fear that they may turn and run Alone and incomplete No more tears to cry No more blood to bleed

 

Vertaling

Wanneer alles wat ik wil is dat je ziet De kant die ik aan niemand laat zien Uit angst dat ze zich omdraaien en wegrennen Alleen en incompleet Geen tranen meer om te huilen Geen bloed meer om te bloeden Ik zal voor altijd eindeloos vallen Terwijl jij de grond onder mijn voeten zou moeten zijn De betere helft van mij Wanneer alles wat ik wil is dat je ziet De kant die ik aan niemand laat zien Uit angst dat ze zich omdraaien en wegrennen Alleen en incompleet Geen tranen meer om te huilen Geen bloed meer om te bloeden Gebroken beloftes die als verkeersdoden zijn Ze liggen aan de kant van de straat Concrete slachtoffers van de liefde Opgekauwd en uitgespuugd Hoog verheven en dan naar beneden gevallen en nu Ik weet niet wat er van me over is En ik verzamel mezelf En kruip door de schaduwen Steek mijn hand uit naar de hemel en roep Ik zal nooit meer dezelfde fouten maken Want iemand daar buiten heeft de sleutel van mijn hart En alles doet om het te verscheuren Door mezelf nooit toe te staan jou binnen te laten Terwijl alles wat ik wil is dat je ziet De kant die ik aan niemand laat zien Uit angst dat ze zich omdraaien en wegrennen Alleen en incompleet Geen tranen meer om te huilen Geen bloed meer om te bloeden