Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dash berlin Songtekst: better half of me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dash berlin - better half of me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van better half of me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dash berlin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dash berlin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals better half of me .

Origineel

Broken promises die, like roadkill There on the side of the street Concrete casualties of love Chewed up and spit out Raise high then dropped down And now I don't know what's left of me But I'll collect myself and crawl through the shadows Reach up my hands to the sky and shout out I'll never make these same mistakes again Cause someone up there holds the key to my heart I'd do everything to tear it apart By never allowing myself to let you in When all I want is for you to see The side that I don't show to anyone in fear that they may turn and run Alone and incomplete No more tears to cry and no more blood to bleed I'll fall forever endlessly When you should be the ground beneath my feet The better half of me When all I want is for you to see The side that I don't show to anyone in fear that they may turn and run Alone and incomplete No more tears to cry and no more blood to bleed When all I want is for you to see The side that I don't show to anyone in fear that they may turn and run Alone and incomplete No more tears to cry and no more blood to bleed I'll fall forever endlessly When you should be the ground beneath my feet The better half of me When all I want is for you to see The side that I don't show to anyone in fear that they may turn and run Alone and incomplete No more tears to cry and no more blood to bleed The better half of me

 

Vertaling

Gebroken beloftes sterven, als dode dieren Daar aan de kant van de straat Concrete slachtoffers van de liefde Opgekauwd en uitgespuugd Hoog verheven en dan naar beneden gevallen En nu weet ik niet wat er van mij over is Maar ik zal mezelf verzamelen en door de schaduwen kruipen Steek mijn handen omhoog naar de hemel en schreeuw het uit Ik zal nooit meer dezelfde fouten maken Want iemand daarboven heeft de sleutel van mijn hart Ik zou alles doen om het te verscheuren Door mezelf nooit toe te staan jou binnen te laten Terwijl alles wat ik wil is dat je ziet De kant die ik aan niemand laat zien uit angst dat ze zich omdraaien en wegrennen Alleen en incompleet Geen tranen meer om te huilen en geen bloed meer om te bloeden Ik zal voor altijd eindeloos vallen Terwijl jij de grond onder mijn voeten zou moeten zijn De betere helft van mij Wanneer alles wat ik wil is dat je ziet De kant die ik aan niemand laat zien uit angst dat ze zich omdraaien en wegrennen Alleen en incompleet Geen tranen meer om te huilen en geen bloed meer om te bloeden Wanneer alles wat ik wil is dat je ziet De kant die ik aan niemand laat zien uit angst dat ze zich omdraaien en wegrennen Alleen en incompleet Geen tranen meer om te huilen en geen bloed meer om te bloeden Ik zal voor altijd eindeloos vallen Terwijl jij de grond onder mijn voeten zou moeten zijn De betere helft van mij Wanneer alles wat ik wil is dat je ziet De kant die ik aan niemand laat zien uit angst dat ze zich omdraaien en wegrennen Alleen en incompleet Geen tranen meer om te huilen en geen bloed meer om te bloeden De betere helft van mij