Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dash berlin Songtekst: never cry again original mix

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dash berlin - never cry again original mix ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van never cry again original mix? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dash berlin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dash berlin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals never cry again original mix .

Origineel

I saw you Again, I knew just where you'd be I'll stop this Real soon when you're back safe with me When you come home, I'll stop this When you come home, I'll hide it good I'll never cry again, when you come home to me [3x] In picture I'd see it You weren't really there In truth I still feel it Hanging in the air When you come home, I'll stop this When you come home, I'll hide it good I'll never cry again, when you come home to me [4x]

 

Vertaling

Ik zag je. Nogmaals, ik wist precies waar je zou zijn Ik zal dit stoppen Heel snel als je weer veilig bij me bent Wanneer je thuiskomt, zal ik dit stoppen Als je thuiskomt, zal ik het goed verbergen Ik zal nooit meer huilen, als je thuis komt bij mij [3x] In beeld zou ik het zien Je was er niet echt In werkelijkheid voel ik het nog steeds Hangt in de lucht Wanneer je thuiskomt, zal ik dit stoppen Als je thuiskomt, zal ik het goed verbergen Ik zal nooit meer huilen, als je thuiskomt bij mij [4x]