Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: daughter darling Songtekst: voodoo games

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: daughter darling - voodoo games ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van voodoo games? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van daughter darling! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van daughter darling en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals voodoo games .

Origineel

You slice her open But its me that bleeds I feel her pain And you feel greed You comb her hair Then pull it out You tell her you can't live without The love that I won't give away You punish me the evil way Your voodoo games I cannot take Insanity, control and hate I want you to Just let me be I'm at your mercy Release me Your voodoo games are haunting me I wake up from my piercing screams Let me go let me be I'm at your mercy release me You're not a man You're just a boy Who likes to mangle up his toys You bring me to your broken dreams Your wishes to reality Your freedom is from stabbing me I won't endure these heartless deeds You only choose to taunt and play With what you won't face anyway Your voodoo games I cannot take Insanity, control and hate I want you to Just let me be I'm at your mercy release me Your voodoo games are haunting me I wake up from my piercing screams Let me go Just let me be I'm at your mercy release me

 

Vertaling

Je snijdt haar open Maar ik ben het die bloedt Ik voel haar pijn En jij voelt hebzucht Je kamt haar haar Dan trek je het uit Je vertelt haar dat je niet zonder kan De liefde die ik niet wil weggeven Je straft me op de slechte manier Jouw voodoo spelletjes waar ik niet tegen kan Krankzinnigheid, controle en haat Ik wil dat je me gewoon laat zijn Ik ben aan je overgeleverd Laat me los Je voodoo spelletjes achtervolgen me Ik word wakker van mijn doordringende geschreeuw Laat me gaan, laat me zijn Ik ben overgeleverd aan jouw genade, laat me los Je bent geen man Je bent gewoon een jongen Die graag zijn speelgoed in de war schopt Je brengt me naar je gebroken dromen Jouw wensen naar de realiteit Je vrijheid is van mij te steken Ik zal deze harteloze daden niet verdragen Je kiest er alleen voor om te treiteren en te spelen Met wat je toch niet onder ogen wilt zien Jouw voodoo spelletjes kan ik niet verdragen Waanzin, controle en haat Ik wil dat je Laat me gewoon met rust. Ik ben aan je overgeleverd, laat me gaan Je voodoo spelletjes achtervolgen me Ik word wakker van mijn doordringende geschreeuw Laat me gaan. Laat me met rust Ik ben overgeleverd aan jouw genade, laat me gaan