Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: daughtry Songtekst: get me through

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: daughtry - get me through ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van get me through? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van daughtry! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van daughtry en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals get me through .

Origineel

Cry out all who care to know. I've been hollow way too long. I know where I'm going wrong. There's nothing I can do. I believe you can get me through. (It's you that I believe). Nothing else will do. I believe you can get me through. So can you stop the bleeding?. Get me through.... Color blind I paint your blue sky grey. But this time you'll shed some light on me. Just before I fade away. There's nothing I can do. I believe you can get me through. (It's you that I believe). Nothing else will do. I believe you can get me through. So can you stop the bleeding?. Get me through.... All the chances that you're takin'. The promises that I keep breaking down. Writings on the wall. Can't make out all the letters. But I know it's getting better now. The writings on the wall. Get me through.... There's nothing I can do. I believe you can get me through. (It's you that I believe). Nothing else will do. I believe you can get me through. So can you stop the bleeding?. Get me through...

 

Vertaling

Roep allen die het willen weten. Ik ben al veel te lang hol geweest. Ik weet waar ik fout ga. Er is niets wat ik kan doen. Ik geloof dat jij me er doorheen kan helpen. (Het is u dat ik geloof). Niets anders zal volstaan. Ik geloof dat jij me er doorheen kan helpen. Dus kun je het bloeden stoppen? Help me erdoor. Kleurenblind schilder ik je blauwe hemel grijs. Maar deze keer zal je wat licht op mij werpen. Net voordat ik vervaag. Er is niets wat ik kan doen. Ik geloof dat jij me er doorheen kan helpen. (Het is u dat ik geloof). Niets anders zal volstaan. Ik geloof dat jij me er doorheen kan helpen. Dus kun je het bloeden stoppen? Haal me er doorheen .... Al de kansen die je neemt. De beloftes die ik steeds breek. Teksten op de muur. Ik kan niet alle letters lezen. Maar ik weet dat het nu beter wordt. De geschriften op de muur. Haal me door .... Er is niets wat ik kan doen. Ik geloof dat jij me er doorheen kan helpen. (Het is jou dat ik geloof). Niets anders zal helpen. Ik geloof dat jij me er doorheen kan helpen. Dus kun je het bloeden stoppen? Haal me erdoor...