Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: daughtry Songtekst: over you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: daughtry - over you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van over you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van daughtry! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van daughtry en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals over you .

Origineel

Now that it's all said and done I can't believe you were the one To build me up and tear me down Like an old abandoned house What you said when you left Just left me cold and out of breath I felt as if I was in way to deep Guess I let you get the best of me Well, I never saw it coming I should have started running A long, long time ago! And I never thought I'd doubt you I'm better off without you More than you, more than you know I'm slowly getting closure I guess it's really over I'm finally gettin' better Now I'm picking up the pieces From spending all of these years Putting my heart back together Cause the day I thought I'd never get through, I got over you! You took a hammer to these walls Dragged the memories down the hall Packed your bags, and walked away There was nothing I could say And when you slammed the front door shut A lot of others opened up So did my eyes, so I could see That you never were the best for me Well, I never saw it coming I should have started running A long, long time ago! And I never thought I'd doubt you I'm better off without you More than you, more than you know I'm slowly getting closure I guess it's really over I'm finally gettin' better Now I'm picking up the pieces From spending all of these years Putting my heart back together Cause the day I thought I'd never get through, I got over you! Well, I never saw it coming I should have started running A long, long time ago! And I never thought I'd doubt you I'm better off without you More than you, more than you know Well, I never saw it coming I should have started running A long, long time ago! And I never thought I'd doubt you I'm better off without you More than you, more than you know I'm slowly getting closure I guess it's really over I'm finally gettin' better Now I'm picking up the pieces From spending all of these years Putting my heart back together whoa Putting my heart back together whoa Cause I got over you, I got over you, I got over you The day I thought I'd never get through, I got over you

 

Vertaling

Nu dat het allemaal gezegd en gedaan is kan ik niet geloven dat jij degene was Om me op te bouwen en weer af te breken Zoals een oud verlaten huis Wat je zei toen je wegging Liet me koud en buiten adem Ik voelde me alsof ik er te diep in zat Guess I let you get the best of me Nou, ik heb het nooit zien aankomen Ik had moeten beginnen met rennen Een lange, lange tijd geleden! En ik had nooit gedacht dat ik aan je zou twijfelen. Ik ben beter af zonder jou Meer dan jij, meer dan je weet I'm slowly getting closure I guess it's really over I'm finally gettin' better Now I'm picking up the pieces Van al die jaren Putting my heart back together Want op de dag dat ik dacht dat ik er nooit doorheen zou komen, kwam ik over jou heen! Je sloeg met een hamer op deze muren Sleepte de herinneringen door de hal Pakte je koffers, en liep weg Er was niets dat ik kon zeggen En toen je de voordeur dichtsloeg gingen er een heleboel andere open Zo ook mijn ogen, zodat ik kon zien Dat je nooit de beste voor me was Nou, ik heb het nooit zien aankomen Ik had moeten beginnen met rennen Een lange, lange tijd geleden! En ik had nooit gedacht dat ik aan je zou twijfelen. Ik ben beter af zonder jou Meer dan jij, meer dan je weet I'm slowly getting closure I guess it's really over I'm finally gettin' better Now I'm picking up the pieces Van al die jaren Putting my heart back together Want de dag dat ik dacht dat ik het nooit zou overleven, ben ik over jou heen gekomen! Nou, ik zag het nooit aankomen Ik had moeten beginnen met rennen. Een lange, lange tijd geleden! En ik had nooit gedacht dat ik aan je zou twijfelen. Ik ben beter af zonder jou. Meer dan jij, meer dan je weet Nou, ik heb het nooit zien aankomen Ik had moeten beginnen met rennen Een lange, lange tijd geleden! En ik had nooit gedacht dat ik aan je zou twijfelen. Ik ben beter af zonder jou Meer dan jij, meer dan je weet I'm slowly getting closure I guess it's really over I'm finally gettin' better Now I'm picking up the pieces Van al die jaren Putting my heart back together whoa Putting my heart back together whoa Cause I got over you, I got over you, I got over you De dag dat ik dacht dat ik er nooit doorheen zou komen, ben ik over je heen gekomen