Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: daughtry Songtekst: used to

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: daughtry - used to ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van used to? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van daughtry! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van daughtry en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals used to .

Origineel

You used to talk to me like I was the only one around You used to lean on me The only other choice was falling down You used to walk with me like We had nowhere we needed to go Nice and slow To no place in particular We used to have this figured out We used to breathe without a doubt When nights were clear, you were the first star that I'd see We used to have this under control We never thought we used to know At least there's you And at least there's me Can we get this back Can we get this back To how it used to be? I used to reach for you when I got lost along the way I used to listen You always had the just right thing to say I used to follow you Never really cared where we would go Fast or slow To anywhere at all We used to have this figured out We used to breathe without a doubt The nights were clear for the first time that I'd see We used to have this under control We never thought we used to know At least there's you And at least there's me Can we get this back Can we get this back To how it used to be? I look around me And I want you to be there 'Cause I miss the things that we shared Look around you It's empty, and you're sad 'Cause you miss the love that we had You used to talk to me like I was the only one around The only one around We used to have this figured out We used to breathe without a doubt The nights were clear for the first time that I'd see We used to have this under control We never thought we used to know At least there's you And at least there's me Can we get this back Can we get this back To how it used to be? Yeah To how it used to be To how it used to be, yeah To how it used to be To how it used to be

 

Vertaling

Je praatte altijd tegen me alsof ik de enige was Je leunde altijd op me De enige andere keuze was vallen Je liep met me alsof we nergens heen hoefden Mooi en langzaam To no place in particular Vroeger hadden we dit uitgedokterd Vroeger haalden we zonder twijfel adem Als de nachten helder waren, was jij de eerste ster die ik zag Vroeger hadden we dit onder controle We hadden nooit gedacht dat we het zouden weten Jij bent er tenminste nog En ik ben er tenminste nog Can we get this back Can we get this back Naar hoe het vroeger was? Ik reikte naar je toen Ik verdwaalde langs de weg Ik luisterde altijd Je had altijd het juiste te zeggen Ik volgde je altijd Het kon me nooit echt schelen waar we heen gingen Snel of langzaam Naar waar dan ook We hadden dit altijd al uitgedacht Vroeger haalden we zonder twijfel adem De nachten waren helder voor de eerste keer dat ik zou zien Vroeger hadden we dit onder controle We hadden nooit gedacht dat we het zouden weten Jij bent er tenminste nog En ik ben er tenminste nog Can we get this back Can we get this back Naar hoe het vroeger was? Ik kijk om me heen En ik wil dat je daar bent 'Cause I miss the things that we shared Kijk om je heen. Het is leeg, en je bent verdrietig Omdat je de liefde mist die we hadden Je praatte altijd tegen me alsof ik de enige was The only one around Vroeger hadden we dit uitgedokterd Vroeger haalden we zonder twijfel adem De nachten waren helder voor de eerste keer dat ik kon zien Vroeger hadden we dit onder controle We hadden nooit gedacht dat we het zouden weten Jij bent er tenminste nog En ik ben er tenminste nog Can we get this back Can we get this back Naar hoe het vroeger was? Ja Naar hoe het vroeger was Naar hoe het vroeger was, ja Naar hoe het vroeger was Zoals het vroeger was