Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dave barnes Songtekst: someday

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dave barnes - someday ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van someday? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dave barnes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dave barnes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals someday .

Origineel

Yesterday?s breakfast on the table Pictures scattered on the ground By my foot there?s you and I laughing You look so good in the wedding gown Falling in love for us was easy But that?s never very hard Now there?s bills in the mailbox And branches in the yard Don?t lose heart Someday we?re gonna find it Someday we?re gonna see Someday we?re gonna find you and me Someday it?s gonna be like breathing I know it?s gonna be Someday we?re gonna find you and me This is not an accusation The fault is probably mine By now I thought we?d be familiar Some things only come with time Don?t lose heart Someday we?re gonna find it Someday we?re gonna see Someday we?re gonna find you and me Someday it?s gonna be like breathing I know it?s gonna be Someday we?re gonna find you and me Hold onto me and I?ll hold onto you Hold onto me holding onto you Someday we?re gonna find it Someday we?re gonna see Someday we?re gonna find you and me Someday it?s gonna be like breathing I know it?s gonna be Someday we?re gonna find you and me

 

Vertaling

Het ontbijt van gisteren op de tafel Foto's verspreid op de grond. Bij mijn voet liggen jij en ik te lachen. Je ziet er zo goed uit in je bruidsjurk. Verliefd worden op ons was makkelijk. Maar dat is nooit erg moeilijk. Nu liggen er rekeningen in de brievenbus. En takken in de tuin. Verlies je hart niet. Op een dag zullen we het vinden. Op een dag zullen we het zien. Op een dag zullen we jou en mij vinden. Op een dag zal het zijn als ademen. Ik weet dat het zo zal zijn. Op een dag zullen we jou en mij vinden. Dit is geen beschuldiging. De fout ligt waarschijnlijk bij mij. Tegen nu dacht ik dat we vertrouwd zouden zijn. Sommige dingen komen alleen met de tijd. Verlies de moed niet. Op een dag zullen we het vinden. Op een dag zullen we het zien. Op een dag zullen we jou en mij vinden. Op een dag zal het zijn als ademen. Ik weet dat het zo zal zijn. Op een dag zullen we jou en mij vinden. Hou me vast en ik hou je vast Hou me vast en hou je vast Op een dag zullen we het vinden. Op een dag zullen we het zien. Op een dag zullen we jou en mij vinden. Op een dag zal het zijn als ademen. Ik weet dat het zo zal zijn. Op een dag zullen we jou en mij vinden.