Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dave brubeck Songtekst: out of nowhere

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dave brubeck - out of nowhere ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van out of nowhere? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dave brubeck! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dave brubeck en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals out of nowhere .

Origineel

You came to me from out of nowhere You took my heart and found it free Wonderful dreams, wonderful schemes from nowhere Made every hour sweet as a flower for me If you should go back to your nowhere Leaving me with the memory I'll always wait for your return out of nowhere Hoping you'll bring your love to me If you should go back to your nowhere Leaving me with a memory I'll always wait for your return out of nowhere Hoping you'll bring your love to me Oh, please, don't never leave me! I'll never want to be free It wouldn't be fair for you to go back to nowhere

 

Vertaling

Je kwam uit het niets naar me toe Je nam mijn hart en vond het vrij Prachtige dromen, prachtige plannen uit het niets Maakte elk uur zoet als een bloem voor mij Als je terug zou gaan naar je niets Mij achterlatend met de herinnering Ik zal altijd wachten op je terugkeer uit het niets In de hoop dat jij je liefde naar mij brengt Als je terug zou gaan naar je niemandsland Mij achterlatend met een herinnering Ik zal altijd wachten op je terugkeer uit het niets In de hoop dat je me je liefde brengt Oh, alsjeblieft, verlaat me nooit! Ik zal nooit vrij willen zijn Het zou niet eerlijk zijn voor jou om terug te gaan naar nergens