Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dave brubeck Songtekst: spring is here

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dave brubeck - spring is here ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van spring is here? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dave brubeck! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dave brubeck en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals spring is here .

Origineel

Once there was a thing called spring When the world was writing verses like yours and mine All the boys and girls would sing As we sat at little tables and drank May wine Now April, May and June seem sadly out of tune Life has stuck a pin in the balloon Spring is here, why doesn't my heart go dancing? Spring is here, why isn't the waltz entrancing No desire no ambition leads me Maybe it's because nobody needs me Spring is here, why doesnt the breeze delight me? Stars appear, why doesn't the night invite me? May it's because nobody loves me Spring is here, spring is here, spring is here, I hear

 

Vertaling

Eens was er iets dat lente heette Toen de wereld verzen schreef zoals die van jou en mij Alle jongens en meisjes zongen Terwijl we aan kleine tafeltjes zaten en mei-wijn dronken Nu lijken april, mei en juni droevig uit de toon te vallen Het leven heeft een pin in de ballon gestoken Het is lente, waarom danst mijn hart niet? De lente is hier, waarom is de wals niet betoverend Geen verlangen, geen ambitie leidt mij Misschien is het omdat niemand me nodig heeft De lente is hier, waarom brengt de bries mij niet in verrukking? Sterren verschijnen, waarom nodigt de nacht mij niet uit? Misschien is het omdat niemand van me houdt De lente is hier, de lente is hier, de lente is hier, hoor ik