Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dave brubeck Songtekst: that old black magic

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dave brubeck - that old black magic ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van that old black magic? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dave brubeck! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dave brubeck en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals that old black magic .

Origineel

That old black magic has me in it's spell That old black magic that you weave so well Icy fingers up And down my spine The same old witchcraft when your eyes meet mine The same old tingle that I feel Inside When that elevator starts it's ride Down and down I go, round and round I go Like a leaf that's Caught in the tide I should stay away but what can I do I hear your name, and I'm aflame Aflame with Such a burning desire That only your kiss can put out the fire You are the lover that I've waited for The mate that fate had me created for And every time your lips meet mine Baby down and down I go, All around I go In a spin, loving the spin that I'm in Under that old black magic called love

 

Vertaling

Die oude zwarte magie heeft me in zijn ban Die oude zwarte magie die jij zo goed weeft IJzige vingers op en langs mijn ruggengraat Dezelfde oude hekserij als je ogen de mijne ontmoeten Dezelfde oude tinteling die ik voel Binnenin Als de lift begint te rijden Naar beneden en naar beneden ga ik, rond en rond ga ik Like a leaf that's Gevangen in het getij Ik zou weg moeten blijven, maar wat kan ik doen I hear your name, and I'm afflame vlammend met zo'n brandend verlangen dat alleen jouw kus het vuur kan doven Jij bent de minnaar waar ik op heb gewacht De partner waar het lot me voor geschapen heeft En elke keer als je lippen de mijne ontmoeten Baby down and down I go, All around I go In een draai, liefdevol de draai waar ik in zit Onder die oude zwarte magie genaamd liefde