Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dave dobbyn Songtekst: loyal

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dave dobbyn - loyal ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van loyal? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dave dobbyn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dave dobbyn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals loyal .

Origineel

I can't remember last time I thanked you, Keeping my distance unintentionally. Too close forfort, just ain't close enough. If I could have more time we would brainstorm. And I love you tender, but we must walk away, Keeping you on my greeting card file. And if it were different did you know it ain't? Let's get on with it love And call me loyal I'll say you're loyal too. I know you're loyal I feel your loyal truth, Call me loyal I'll hold you loyal too, And we are loyal, keep it that way Keep it that way girl Out in the battle, flung far and used. Where does allegiance lie? Sometimes when all of your hopes, and all of your dreams, Are too much to value in one moment. And all of us anxious, but why hurry love? History's here and now. Oh and why are you waiting waiting for what? The history of some love? And call me loyal I'll say you're loyal too. I know you're loyal I feel your loyal truth, And call me loyal I'll hold you loyal too, And we are loyal, keep it that way baby And we are loyal - haven't you known me long enough girl? If I could see your heart right now, Maybe there'd be a change or two. And you can call me loyal I'll say you're loyal too. I know you're loyal I feel your loyal truth, And call me loyal I'll hold you loyal too, And we are loyal, keep it that way Loyal! I will say you're loyal too! I know you're loyal I will feel your loyal truth, And call me loyal I will hold you loyal too, And we are loyal, keep it that way baby Keep it that way baby, Keep it that way now!

 

Vertaling

Ik kan me de laatste keer dat ik je bedankte niet herinneren, Onbedoeld afstand houden. Te dichtbij voorfort, is niet dichtbij genoeg. Als ik meer tijd zou hebben, zouden we brainstormen. En ik hou van je teder, maar we moeten weglopen Ik hou je op mijn wenskaartbestand. En als het anders was, wist je dan dat het dat niet is? Laten we ermee doorgaan, liefde En noem me loyaal, ik zeg dat jij ook loyaal bent. Ik weet dat je loyaal bent, ik voel je loyale waarheid, Noem me loyaal, ik zal je ook loyaal houden, En we zijn loyaal, hou dat zo Houd het zo meisje In de strijd, ver weggeslingerd en gebruikt. Waar ligt trouw? Soms als al je hoop en al je dromen, Zijn te veel om in één moment te waarderen. En we zijn allemaal bezorgd, maar waarom haast je liefde? De geschiedenis is hier en nu. Oh en waarom wacht je op wat? De geschiedenis van wat liefde? En noem me loyaal, ik zeg dat jij ook loyaal bent. Ik weet dat je loyaal bent, ik voel je loyale waarheid, En noem me loyaal, ik zal jou ook loyaal houden, En we zijn loyaal, hou dat zo schatje En we zijn loyaal - ken je me niet lang genoeg meid? Als ik je hart nu kon zien, Misschien komt er een verandering of twee. En je kunt me loyaal noemen, ik zeg dat jij ook loyaal bent. Ik weet dat je loyaal bent, ik voel je loyale waarheid, En noem me loyaal, ik zal jou ook loyaal houden, En we zijn loyaal, hou dat zo Loyaal! Ik zal zeggen dat jij ook loyaal bent! Ik weet dat je loyaal bent, ik zal je loyale waarheid voelen, En noem me loyaal, ik zal je ook loyaal houden, En we zijn loyaal, hou dat zo schatje Houd het zo schat, Houd het nu zo!