Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dave dudley Songtekst: back in circulation

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dave dudley - back in circulation ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van back in circulation? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dave dudley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dave dudley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals back in circulation .

Origineel

Got my heart patched up my goodnight sleep and my dancin' slippers on I'm diggin' up where I left off when lovin' you went wrong You'll notice I'm all smiles again and out of hibernation Gonna hit those moonlit lanes again I'm back in circulation Don't play the blues for me I want the sunny side of life Tell all the gang to meet me here we're gonna swing the night Hunt for everything that's wet and start the celebration Gonna have myself a ball tonight I'm back in circulation [ guitar ] Put my cryin' towel away sunshine just peeped through the clouds Gettin' out my little black book checkin' upon my ole crowd Tell Mr Moon to shine tonight and make this observation I just bounced back from being hurt and I'm back in circulation Don't play the blues for me...

 

Vertaling

Ik heb m'n hart opgelapt, slaap lekker en doe m'n danspantoffels aan. Ik graaf verder waar ik gebleven was toen het misging met jou Je zult merken dat ik weer glimlach en uit mijn winterslaap ben Gonna hit those moonlit lanes again I'm back in circulation Speel niet de blues voor mij ik wil de zonnige kant van het leven Zeg de hele bende me hier te ontmoeten we gaan de nacht swingen Jagen op alles wat nat is en beginnen met de viering Gonna have myself a ball tonight I'm back in circulation [ guitar ] Put my cryin' towel away sunshine just peeped through the clouds Gettin' out my little black book checkin' upon my ole crowd Tell Mr Moon to shine tonight and make this observation I just bounced back from being hurt and I'm back in circulation Don't play the blues for me...