Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dave dudley Songtekst: i don t be surprised

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dave dudley - i don t be surprised ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i don t be surprised? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dave dudley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dave dudley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i don t be surprised .

Origineel

I've known all alone that you had leavin' on your mind My questions had been answered by the look that's in your eyes Any day now you'll come to me and I know just what you'll say First you apologize say that you expect the words and then walk away Don't be surprised if I don't look surprised when you say goodbye Don't be takin' by surprise but you expect the absence of tears in my eyes Any day now you'll come to me... [ guitar ] Any day now you'll come to me...

 

Vertaling

Ik wist al die tijd dat je in gedachten had dat je wegging. Mijn vragen zijn beantwoord door de blik in je ogen Elke dag nu kom je naar me toe en ik weet precies wat je zult zeggen Eerst verontschuldig je je en zegt dat je de woorden verwacht en dan loop je weg Wees niet verbaasd als ik niet verbaasd kijk als je afscheid neemt Wees niet verrast maar je verwacht de afwezigheid van tranen in mijn ogen Elke dag nu kom je naar mij... [ gitaar ] Any day now you'll come to me...