Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dave grusin Songtekst: mood indigo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dave grusin - mood indigo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mood indigo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dave grusin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dave grusin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mood indigo .

Origineel

You ain't never been blue; no, no, no, You ain't never been blue, Till you've had that mood indigo. That feelin' goes stealin' down to my shoes While I just sit here and sigh, "Go 'long blues". I always get that mood indigo, Since my baby said goodbye. And in the evenin' when the lights are low, I'm so lonely I could cry. 'Cause there's nobody who cares about me, I'm just a poor fool that's bluer than blue can be. When I get that mood indigo, I could lay me down and die. You ain't never been blue; no, no, no, You ain't never been blue, Till you've had that mood indigo. That feelin' goes stealin' down to my shoes While I just sit here and sigh, "Go 'long blues".

 

Vertaling

Je bent nooit blauw geweest; Nee nee nee, Je bent nooit blauw geweest Totdat je die indigo hebt gehad. Dat gevoel gaat naar mijn schoenen stelen Terwijl ik hier gewoon zit te zuchten, "Go 'long blues". Ik krijg altijd die indigo sfeer, Sinds mijn baby afscheid heeft genomen. En 's avonds als de lichten laag zijn, Ik ben zo eenzaam dat ik kon huilen. Omdat er niemand is die om me geeft, Ik ben gewoon een arme idioot die blauwer is dan blauw kan zijn. Als ik die stemming indigo krijg, Ik zou me kunnen neerleggen en sterven. Je bent nooit blauw geweest; Nee nee nee, Je bent nooit blauw geweest Totdat je die indigo hebt gehad. Dat gevoel gaat naar mijn schoenen stelen Terwijl ik hier gewoon zit te zuchten, "Go 'long blues".