Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dave hollister Songtekst: i m different

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dave hollister - i m different ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i m different? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dave hollister! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dave hollister en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i m different .

Origineel

I don't know what you're used to, But I'm about to change your mind Little physical persuasion Every woman wants quality time Let me know what you're into It's probably already on my list I'll pay attention to all of the details, Trust me, there ain't no requests to leek that Make you think that I'm from another world, baby I'll do you better, down to the letter Disappoint you never 'Cause I'm different It don't matter who came before me, girl 'Cause you're gonna forget him Erase the day you met him Wonder why you was ever with him 'Cause I'm different Before you get all in your head Thinking this is too good to be true Let me let you in on a little secret My rows are different, too Don't X me for my black card (I ain't that easy) Way to early be buying cars (Just fine with me) Play your position, pay your dues There won't be nothing I won't do for you You can trust me with your heart Don't you worry about a thing And if you'd ever been lonely, You'll never be the lonely again I like to dream about you (what you dream about?) Wake up and dream it out, now This is what you've been looking for Now it's time to love again Make you think that I'm from another world, baby I'll do you better, down to the letter Disappoint you never, 'Cause I'm different It don't matter who came before me, girl 'Cause you're gonna forget him Erase the day you met him Wonder why you was ever with him 'Cause I'm different Make you think that I'm from another world, baby (Think that I'm from another world, uuh) I'll do you better, down to the letter (do it better, down to) Disappoint you never, (disappoint you never, oh-oh) 'Cause I'm different It don't matter who came before me, girl (it don't matter who came before me) 'Cause you're gonna forget him (you're gonna forget him) Erase the day you met him (erase the day) Wonder why you was ever with him

 

Vertaling

Ik weet niet wat je gewend bent, maar ik sta op het punt om je gedachten te veranderen Een beetje fysieke overreding Elke vrouw wil kwaliteitstijd Laat me weten wat je leuk vindt Het staat waarschijnlijk al op mijn lijst Ik zal aandacht besteden aan alle details, Geloof me, er is geen verzoek om dat te ontlopen je laten denken dat ik van een andere wereld ben, baby Ik zal je beter doen, tot op de letter Je nooit teleurstellen Omdat ik anders ben Het maakt niet uit wie er voor mij kwam, meisje 'Cause you're gonna forget him De dag dat je hem ontmoette uitwissen Vraag je af waarom je ooit bij hem was Omdat ik anders ben Voordat je helemaal in je hoofd gaat zitten en denkt dat dit te mooi is om waar te zijn Laat me je een geheimpje verklappen Mijn rijen zijn ook anders X me niet voor mijn zwarte kaart (Ik ben niet zo makkelijk) Veel te vroeg om auto's te kopen (Ik vind het prima) Speel je positie, betaal je contributie Er zal niets zijn wat ik niet voor je zal doen Je kunt me met je hart vertrouwen Maak je nergens zorgen over En als je ooit eenzaam bent geweest, zul je nooit meer zo eenzaam zijn Ik droom graag over je (waar droom je over?) Word wakker en droom het uit, nu Dit is waar je naar op zoek was Nu is het tijd om weer lief te hebben Laat je denken dat ik van een andere wereld ben, baby Ik zal je beter doen, tot op de letter Je nooit teleurstellen, 'Cause I'm different Het maakt niet uit wie er voor mij kwam, meisje 'Cause you're gonna forget him De dag dat je hem ontmoette uitwissen Vraag je af waarom je ooit bij hem was 'Cause I'm different Make you think that I'm from another world, baby (Think that I'm from another world, uuh) I'll do you better, down to the letter (doe het beter, tot op) Disappoint you never, (stel je nooit teleur, oh-oh) 'Cause I'm different It don't matter who came before me, girl (het maakt niet uit wie er voor mij kwam) 'Cause you're gonna forget him (you're gonna forget him) Wis de dag dat je hem ontmoette (wis de dag) Vraag je af waarom je ooit bij hem was