Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dave mason Songtekst: save me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dave mason - save me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van save me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dave mason! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dave mason en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals save me .

Origineel

Save me... Save me... She's not a star But she'll go far So she's telling all her friends She's only young and just begun To see clearly In her eyes Nothing turned out like she thought it would (Thought it would) And I was waiting right there where she stood She said: save me From this wicked world I'm livin' in She said: save me I don't wanna lose, I wanna win I can't run and I can't hide (Can't run, can't hide away) I can't run and I can't hide (Can't run, can't hide away) She said: save me (Save me, girl) She said save me... Ooh! All on her own She's on the phone So sincerely... Ooh... makin' a joke There's no reply She wonders why And pays the rent one more time Everybody's out there on the take (On the take) And I was there when she began to brake (She began to brake) She said: save me From this wicked world I'm livin' in (Save me, baby) She said: save me I don't wanna lose, I wanna win I can't run and I can't hide (Can't run, can't hide away) I can't run and I can't hide (Can't run, can't hide away) She said: save me (Save me, girl) She said save me... Ooh! Everybody's out there on the take (On the take) And I was there when she began to brake She said: save me From this wicked world I'm livin' in (Save me, girl) She said: save me I don't wanna lose, I wanna win I can't run and I can't hide (Can't run, can't hide away) I can't run and I can't hide (Can't run, can't hide away) She said: save me (Can't run, can't hide away) She said save me... (Can't run, can't hide away) Save me, girl (Save me) Save me, girl (Can't run, can't hide away) Save my soul (Save me) Save me, girl (Can't run, can't hide away) Save my soul (Save me) Save me, girl (Can't run, can't hide away) Save my soul, baby (Save me) Save me girl (Can't run, can't hide away) Ooh... (Save me) Save me, girl (Can't run, can't hide away) Save my soul (Save me) You can't run (Can't run, can't hide away) You can't hide (Save me) Come on, baby (Can't run, can't hide away) Hoo! Save my soul... Ooh!

 

Vertaling

Red mij... Red mij... Ze is geen ster Maar ze zal het ver schoppen Dus vertelt ze het al haar vrienden Ze is nog jong en net begonnen om duidelijk te zien In haar ogen Niets is geworden wat ze dacht dat het zou worden (Dacht dat het zou gebeuren) En ik stond daar te wachten waar zij stond Ze zei: red me Van deze slechte wereld waarin ik leef Ze zei: red me Ik wil niet verliezen, ik wil winnen I can't run and I can't hide (Kan niet weglopen, kan me niet verstoppen) I can't run and I can't hide (Kan niet wegrennen, kan me niet verstoppen) She said: save me (Red me, meisje) She said save me... Ooh! Helemaal in haar eentje Ze is aan de telefoon Zo oprecht... Ooh... maakt een grapje Er is geen antwoord Ze vraagt zich af waarom En betaalt de huur nog een keer Everybody's out there on the take (On the take) And I was there when she began to brake (She began to brake) She said: save me From this wicked world I'm livin' in (Save me, baby) She said: save me Ik wil niet verliezen, ik wil winnen I can't run and I can't hide (Kan niet weglopen, kan me niet verstoppen) I can't run and I can't hide (Kan niet weglopen, kan me niet verstoppen) She said: save me (Red mij, meisje) She said save me... Ooh! Everybody's out there on the take (On the take) And I was there when she began to brake She said: save me From this wicked world I'm livin' in (Red mij, meisje) She said: save me Ik wil niet verliezen, ik wil winnen I can't run and I can't hide Kan niet wegrennen, kan me niet verstoppen I can't run and I can't hide (Kan niet weglopen, kan me niet verstoppen) She said: save me (Can't run, can't hide away) She said save me... (Can't run, can't hide away) Red mij, meisje (Red me) Red mij, meisje (Can't run, can't hide away) Red mijn ziel (Red mij) Save me, girl (Can't run, can't hide away) Red mijn ziel (Red mij) Save me, girl (Can't run, can't hide away) Red mijn ziel, meisje (Red mij) Red mij meisje (Can't run, can't hide away) Ooh... (Save me) Save me, girl (Can't run, can't hide away) Red mijn ziel (Save me) You can't run (Can't run, can't hide away) You can't hide (Save me) Kom op, baby (Can't run, can't hide away) Hoo! Red mijn ziel... Ooh!