Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dave matthews band Songtekst: again and again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dave matthews band - again and again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van again and again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dave matthews band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dave matthews band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals again and again .

Origineel

[Verse 1] Ooh, mama, save me, save me Mama, bless me to my bones You have started the fire Ooh, I'm weak now in my soul [Pre-Chorus] With your poison sting This is deep and true I'd do anything Your sweet perfume You bleed Till the well is overflown You're my gold, my hunger Where you go, I will follow Sweet poison sting I see the light I see everything in you tonight I breathe [Chorus] In and out here we go, oh oh Over and again and again Oh and the love you give to me Here mama, I'ma give it back to you All the stars in the sky so beautiful In your eyes shine, shine [Verse 2] Reaching out, reaching out for you Just to kiss your mouth Wanna turn you inside out Isn't such a thing As you do to me Your sweet poison sting Let's me see I'll be your king 'cause you are my queen [Chorus] In and out here we go, oh oh Over and again and again And all the love you give to me Mama, I'ma give it back to you [Bridge] Oh, don't let it get away And if we did, we gonna get it back All in time you and me We will, we will, we will, we will be [Chorus] Over and again and again Oh and the love you give to me Mama, I'ma give it back to you [Interlude] [Chorus] Turn around here we go, oh oh Over and again and again All of the love you give to me Mama, I'ma give it back to you Oh and the love That you ever had I give it back to you Again Mama, I'ma give it back to you

 

Vertaling

[Verse 1] Ooh, mama, red me, red me Mama, zegen me tot op mijn botten You have started the fire Ooh, Ik ben zwak nu in mijn ziel [Pre-Chorus] With your poison sting Dit is diep en waar I'd do anything Jouw zoete parfum Je bloedt Tot de bron overstroomd is Jij bent mijn goud, mijn honger Waar jij gaat, zal ik je volgen Zoete gifsteek Ik zie het licht Ik zie alles in jou vanavond ik adem [refrein] In and out here we go, oh oh Over en weer en weer Oh en de liefde die je me geeft Here mama, I'ma give it back to you All the stars in the sky so beautiful In your eyes shine, shine [Verse 2] Ik reik naar je uit, ik reik naar je uit Just to kiss your mouth Wanna turn you inside out Isn't such a thing As you do to me Jouw zoete giftige steek Let's me see I'll be your king 'cause you are my queen [Chorus] In and out here we go, oh oh Over en weer en weer And all the love you give to me Mama, ik geef het je terug [Bridge] Oh, don't let it get away And if we did, we gonna get it back All in time you and me We zullen, we zullen, we zullen [Chorus] Over en weer en weer Oh and the love you give to me Mama, I'ma give it back to you [Interlude] [Chorus] Turn around here we go, oh oh Over en weer en weer All of the love you give to me Mama, I'ma give it back to you Oh and the love That you ever had I give it back to you Opnieuw Mama, I'ma give it back to you