Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dave matthews band Songtekst: alligator pie (cockadile)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dave matthews band - alligator pie (cockadile) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van alligator pie (cockadile)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dave matthews band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dave matthews band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals alligator pie (cockadile) .

Origineel

Floating in the lower nine Waiting for a boat to throw me a line See my Stella smile Sitting on the roof eating alligator pie First day the water rise Second day the sun is high Third day Stella cried cause night times dark as a dead man's eye's Tell me when is help gonna come Stella said daddy when you gonna put me in a song? Morning ride on by thank lord everybody's alright Don't mean to throw us a second line The devil left us here to die Stella said daddy when you gonna put me in a song? All the things we know and Everything we hoped for All the things we wanted Everything that was sure Now there is a scar Where the old men used to be The corner store and market Where Stella used to sing to me Grace is all i'm asking When will grace return Remember how I feel in those days of the summertime Then Stella smiled Stella said daddy when you gonna put me in a song? Tell me lord when help is gonna come Daddy when you gonna put me in a song?

 

Vertaling

Drijvend in de lagere negen Wachtend op een boot om me een lijntje te gooien Mijn Stella glimlach zien Zittend op het dak alligatortaart eten De eerste dag stijgt het water. Op de tweede dag staat de zon hoog. Derde dag huilde Stella omdat de nacht zo donker was als de ogen van een dode man. Zeg me wanneer er hulp komt. Stella zei papa, wanneer ga je me in een liedje zetten? Morning ride on by thank lord everybody's alright Wil je ons geen tweede regel geven The devil left us here to die Stella zei papa, wanneer ga je me in een liedje zetten? Al de dingen die we weten en Alles waar we op hoopten Al de dingen die we wilden Alles wat zeker was Nu is er een litteken Waar de oude mannen vroeger waren De winkel op de hoek en de markt Waar Stella altijd voor me zong. Genade is alles wat ik vraag. Wanneer zal genade terugkeren? Weet je nog hoe ik me voelde in die zomerdagen? Toen lachte Stella. Stella said daddy when you gonna put me in a song? Vertel me Heer wanneer er hulp komt Papa, wanneer ga je me in een liedje zetten?