Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dave matthews band Songtekst: baby blue

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dave matthews band - baby blue ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van baby blue? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dave matthews band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dave matthews band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals baby blue .

Origineel

[Verse 1] Confess your kiss Still knocks me off my legs First time I saw you Was like a punch right through my chest I will forever cause you'll forever be My one true broken heart Pieces inside of me And you forever my baby [Chorus] You will rest your head Your strength wants saving And when you wake You will fly away Holding tight to the legs of all your angels Goodbye my love into your blue blue eyes In your blue blue world You're my baby blue [Verse 2] Confess I'm not quite ready to be left Still I know I did my level best You give, you give To this I can attest You made me, you made me You and me forever baby [Chorus] [Outro] You and me forever

 

Vertaling

[Verse 1] Confess your kiss Still knocks me off my legs De eerste keer dat ik je zag Was als een klap recht door mijn borst Ik zal voor altijd voor jou zijn Mijn enige echte gebroken hart Stukjes in me En jij voor altijd mijn baby [refrein] Je zal je hoofd laten rusten Je kracht wil gered worden En als je wakker wordt Zal je wegvliegen Vasthoudend aan de benen van al je engelen Vaarwel mijn liefde in jouw blauwe ogen In jouw blauwe blauwe wereld You're my baby blue [Vers 2] Confess I'm not quite ready to be left Toch weet ik dat ik mijn best heb gedaan Je geeft, je geeft Daarvan kan ik getuigen You made me, you made me Jij en ik voor altijd baby [Chorus] [Outro] Jij en ik voor altijd