Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dave matthews band Songtekst: bartender

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dave matthews band - bartender ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bartender? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dave matthews band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dave matthews band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bartender .

Origineel

[Verse 1] If I go before I'm old Oh, brother of mine please don't forget me if I go [Chorus] Bartender please, fill my glass for me With the wine you gave Jesus that set him free After three days in the ground [Verse 2] Oh, and if I die before my time Oh, sweet sister of mine please don't regret me if I go [Chorus] x2 Bartender please, fill my glass for me With the wine you gave Jesus that set him free After three days in the ground [Bridge] I'm on bended knee, I pray Bartender, please When I was young I didn't think about it But now I can't get it out of my mind I'm on bended knees, father, please [Verse 3] Oh, if all this gold, should steal my soul away Oh, dear mother of mine, please redirect me if this gold [Chorus] Bartender, you see, this wine that's drinking me Came from the vine that strung Judas from the devil's tree roots Deep deep in the ground In the ground [Outro] I'm on bended knee, I pray Bartender, please I'm on bended knee, please, father, please When I was young I didn't think about it But now I just want to run and hide I'm on bended knee Bartender, please[x2]

 

Vertaling

[Verse 1] If I go before I'm old Oh, broer van mij vergeet me niet als ik ga [refrein] Barman, vul alstublieft mijn glas voor mij Met de wijn die je Jezus gaf die hem bevrijdde Na drie dagen in de grond [Vers 2] Oh, en als ik sterf voor mijn tijd Oh, lieve zus van me alsjeblieft heb geen spijt als ik ga x2 Barman, vul alsjeblieft mijn glas voor me Met de wijn die je Jezus gaf die hem bevrijdde Na drie dagen in de grond [Brug] Ik ben op de knieën, ik bid Barman, alstublieft Toen ik jong was dacht ik er niet aan Maar nu krijg ik het niet meer uit mijn hoofd Ik zit op de knieën, vader, alstublieft [Verse 3] Oh, als al dit goud, mijn ziel weg zou stelen Oh, lieve moeder van mij, red me alstublieft als dit goud [refrein] Barman, zie je, deze wijn die mij drinkt Kwam van de wijnstok die Judas aan de boomwortels van de duivel rijgde Diep diep in de grond In de grond [Outro] Ik bid op de knieën Barman, alstublieft Ik zit op de knieën, alstublieft, vader, alstublieft Toen ik jong was dacht ik er niet aan Maar nu wil ik wegrennen en me verstoppen I'm on bended knee Barman, alsjeblieft