Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dave matthews band Songtekst: blue water baboon farm

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dave matthews band - blue water baboon farm ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blue water baboon farm? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dave matthews band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dave matthews band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blue water baboon farm .

Origineel

Walking by the river's edge Reach my hands to cup the sky Run down my arms a bitter blue Turn to red and the gashes grew The river taste me I'm so much more than I have ever been Oh, oh, oh, oh Take this my arms Take this my eyes Take this my mouth And God it seems to be Completely true Oh, oh, oh, oh... yeah Walking by the river's edge Reach my hands to cup the sky While on my arms a bitter blue Turn to red and the grew The river taste me I'm so much more than I've ever been Oh, oh, oh

 

Vertaling

Lopend langs de rand van de rivier Reik ik mijn handen uit naar de hemel Mijn armen lopen af naar een bitter blauw Veranderde in rood en de wonden groeiden. De rivier proeft me. Ik ben zo veel meer dan ik ooit geweest ben. Oh, oh, oh, oh Neem dit mijn armen Neem deze ogen Neem deze mijn mond En God het lijkt te zijn Helemaal waar Oh, oh, oh, oh... yeah Walking by the river's edge Reik ik met mijn handen naar de hemel Terwijl op mijn armen een bitter blauw Turn to red and the grew De rivier proeft me Ik ben zo veel meer dan ik ooit geweest ben Oh, oh, oh