Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dave matthews band Songtekst: hold me up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dave matthews band - hold me up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hold me up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dave matthews band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dave matthews band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hold me up .

Origineel

Hold Me Up So I can see you Hold me down If running's what's got into me What cries my name I won't set you away Oh I'm older Still the years give And I'll walk into the big line And I'll hold me And soon I'm in the big door And your deceit is growing big (?!?) Oh, I know That you rather be somewhere else But I'm not here all alone Trying to wish you so Hold Me Down If I've got the fear Hold Me up If running's what's gotten into me Cause cry as I may These tears won't wash you away Though I'm older I cry like a baby everyday Then I come into the big line Let it all go out in the wee hours of the morn' I'm coming back a chased time (?) And the fool will leap to bed (?) Cry as I may These tears won't wash you away Then I'm -- And I'm all facing at an empty room again No one's coming to the *something* I feel the *something* is rising Oh, *something* Cry as I may These tears won't wash you away.

 

Vertaling

Hou me omhoog Zodat ik je kan zien Hou me naar beneden Als rennen is wat er in me zit Wat schreeuwt mijn naam I won't set you away Oh ik ben ouder Still the years give And I'll walk into the big line And I'll hold me And soon I'm in the big door En je bedrog wordt groot (?!?) Oh, ik weet That you rather be somewhere else Maar ik ben hier niet helemaal alleen Proberend je dat toe te wensen Hou me vast If I've got the fear Hou me omhoog Als vluchten is wat me bezighoudt Want hoe ik ook huil Deze tranen zullen je niet wegspoelen Al ben ik ouder Ik huil als een baby elke dag Dan kom ik in de grote lijn Let it all go out in the wee hours of the morn' I'm coming back a chased time (?) And the fool will leap to bed (?) Huil zoals ik mag Deze tranen zullen je niet wegspoelen Dan ben ik... En ik sta weer voor een lege kamer Niemand komt naar het *iets* Ik voel dat *iets* stijgt Oh, *iets* Huil maar als ik mag Deze tranen zullen je niet wegspoelen.