Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dave matthews band Songtekst: mother, father

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dave matthews band - mother, father ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mother, father? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dave matthews band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dave matthews band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mother, father .

Origineel

Mother Father please explain to me Why a world so full of mystery A place so bitter and still so sweet So beautiful and yet so full of sad sad Mother Father please explain to me Why forests march to deserts be While snow capped mountains melt away What do we tell our babies What do we say Mother father please explain to me How a man who rocks his child to sleep Yet pulls the trigger on his brother’s heart He digs a hole right to the middle of a storm of hatred Mother Father please explain to me How it could be so this world has come to be A precious balance in between Such cruelty and such kindness please Please Mother Father please explain to me How this world has come to be Unequalled in her blessings oh I see Unbridled hatred so extreme please tell me Mother Father please explain to me How the world has come to be so Twisted between time and dreams Oh Mother Father please explain to me What’s all this talk about All this talk about it Spinning down down down down down All this talk about All these words without And nothing done Mother Father do you know Why one mans belly overflows Another sleeps in hungers bed We’d trade our world for a piece of bread Mother father please explain to me How this rare worlds come to be A place so full of color yet overflowing always In black and white black and white Drowning in the waters of our Mother father please explain to me How the world has come to be While still blessed in all the things we see Such a sad sad home for you and me Come on Come on out Come on out you Come on out you Come on out you save yourself Come on out you Come on out you Come on out you We’re taking on water Taking on water We’re taking on water But we’ve got the freedom We’ve got the freedom There’s no God above No Hell below It’s here with us It’s up to us To keep afloat oh Mother Father please explain to me How this world has come to be How we’ve come to this oh Mother Father please explain to me How this world has come to be

 

Vertaling

Moeder Vader leg me alstublieft uit Waarom een wereld zo vol mysterie Een plaats zo bitter en toch zo zoet Zo mooi en toch zo vol droefenis Moeder Vader leg me alstublieft uit Waarom bossen marcheren tot woestijnen zijn Terwijl met sneeuw bedekte bergen wegsmelten Wat vertellen we onze baby's Wat zeggen we Moeder, vader, leg me alstublieft uit Hoe een man die zijn kind in slaap wiegt Toch de trekker overhaalt van zijn broers hart Hij graaft een gat midden in een storm van haat Moeder, vader, leg me alstublieft uit Hoe het zo kan zijn dat deze wereld is ontstaan Een kostbaar evenwicht tussen Zo'n wreedheid en zo'n vriendelijkheid alstublieft Alsjeblieft Moeder, vader, leg me alstublieft uit Hoe deze wereld tot stand is gekomen Ongeëvenaard in haar zegeningen oh ik zie Ongebreidelde haat zo extreem vertel me alstublieft Moeder, vader, leg me alstublieft uit Hoe de wereld zo geworden is verwrongen tussen tijd en dromen Oh Moeder Vader leg me alstublieft uit Waar gaat al dit gepraat over Al dit gepraat over het Naar beneden draaiend naar beneden naar beneden Al dit gepraat over Al deze woorden zonder En niets gedaan Moeder, vader, weet u Waarom een man zijn buik overstroomt Een ander slaapt in een hongerbed We zouden onze wereld ruilen voor een stuk brood Moeder, vader, leg me alstublieft uit Hoe deze zeldzame wereld tot stand komt Een plaats zo vol van kleur en toch altijd overlopend In zwart en wit zwart en wit Verdrinkend in het water van onze Moeder, vader, leg me alstublieft uit Hoe de wereld tot stand is gekomen Terwijl we nog steeds gezegend zijn in alles wat we zien Zo'n triest triest huis voor jou en mij Kom op. Kom eruit. Kom eruit jij Kom eruit jij Kom op eruit jij red jezelf Kom eruit jij Kom op jij Kom op eruit jij We gaan het water in We pakken water We nemen het water in ons op But we've got the freedom We've got the freedom There's no God above Geen hel beneden Het is hier bij ons. It's up to us To keep afloat oh Moeder, vader, leg me alsjeblieft uit Hoe deze wereld tot stand is gekomen Hoe we tot dit zijn gekomen oh Moeder, vader, leg me alstublieft uit Hoe deze wereld tot stand is gekomen