Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dave matthews band Songtekst: no 27

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dave matthews band - no 27 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no 27? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dave matthews band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dave matthews band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no 27 .

Origineel

I've been high, and i've been down My head in the clouds and my hands in the ground In the arms of a woman, I found my way home In the arms of a woman, I had been lost When I'm so lost that this losing feel like dying I hope you'll be by me then When I'm so lost that this losing feel like dying I hope you'll be by me then As a young man, I was afraid Of my life, what would I make? Cause I would make love, but what will I hate? What bittersweet road will I choose to the grave? And if I'm old 'til this oldness has me dying I hope you'll be by me then Oh 'cause if I'm old 'til this oldness has me dying I hope you'll be by me then I hope you'll be by me then I'm sick of you, and I'm sick of me I'm sick of war, and I'm sick of peace I'm sick of sound like I'm sick of silence I'll grow sick of the darkness 'til I'm sick of the light Well I'm so sick that this sickness has me dying I hope you'll be by me then Oh, when I'm so sick that this sickness has me dying I hope you'll be by me then I hope you'll be by me then Once, as a boy, I saw what happened I saw them beat him down to the cold, cold ground I watched them big boys beat that man down I was too weak to take a stand When I'm so weak that this weakness feels like dying I hope you'll be by me then When I'm so weak that this weakness feels like dying I hope you'll be by me then When I'm old 'til this oldness feels like dying I hope you'll be by me then So I will live as I see fit There will be those who will not like it But in the arms of a woman, I found my way home So to the arms of a woman, I will always go And if I'm old 'til this oldness has me dying I hope you'll be by me then

 

Vertaling

I've been high, and I've been down Mijn hoofd in de wolken en mijn handen in de grond In de armen van een vrouw, vond ik mijn weg naar huis In the arms of a woman, I had been lost Als ik zo verloren ben dat dit verliezen voelt als sterven hoop ik dat je dan bij me bent When I'm so lost that this losing feel like dying hoop ik dat je dan bij me bent Als jonge man, was ik bang Van mijn leven, wat zou ik maken? Want ik zou de liefde bedrijven, maar wat zal ik haten? Welke bitterzoete weg zal ik kiezen naar het graf? En als ik oud ben 'tot deze oudheid me doet sterven hoop ik dat je dan bij me bent Oh 'want als ik oud ben tot deze oudheid me doet sterven hoop ik dat je dan bij me bent Ik hoop dat je dan bij me bent Ik ben ziek van jou, en ik ben ziek van mezelf Ik ben de oorlog zat en ik ben de vrede zat Ik ben ziek van geluid zoals ik ziek ben van stilte Ik word ziek van de duisternis tot ik ziek word van het licht Nou ben ik zo ziek dat deze ziekte me doet sterven Ik hoop dat je dan bij me bent Oh, als ik zo ziek ben dat deze ziekte me doet sterven hoop ik dat je dan bij me bent Ik hoop dat je dan bij me bent Eens, als jongen, zag ik wat er gebeurde Ik zag hoe ze hem op de koude, koude grond sloegen Ik zag hoe die grote jongens die man neersloegen. Ik was te zwak om een standpunt in te nemen Als ik zo zwak ben dat deze zwakte voelt als sterven hoop ik dat je dan bij me bent Als ik zo zwak ben dat deze zwakte voelt als sterven hoop ik dat je dan bij me bent Als ik oud ben tot deze oudheid voelt als sterven hoop ik dat je dan bij me bent Dus ik zal leven zoals ik wil Er zullen er zijn die het niet leuk vinden Maar in de armen van een vrouw, vond ik mijn weg naar huis Dus in de armen van een vrouw, zal ik altijd gaan En als ik oud ben tot deze oudheid me doet sterven hoop ik dat je dan bij me zult zijn