Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dave matthews band Songtekst: oh

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dave matthews band - oh ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van oh? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dave matthews band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dave matthews band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals oh .

Origineel

Try to swim, keep your head up Kick your legs, never give up, boy If I could I'd turn it around Let me out, I wanna get out now You know it gets so deep You know it You know it, you're feeling so deep But if you make it out, it tastes so sweet Sweet Sweet I'm so high, I wanna come down I'm so old to wanna be younger now If I could I'd turn it around Let me out, I wanna go home now You know the feeling, when you're in too deep And if you make it out, the taste so sweet Sweet Sweet Cover me, cover me, cover me Till I'm gone Cover me, cover me, cover me Till I'm gone Cover me, cover me, cover me Till I'm gone Gone You know the feeling, when you're in too deep And if you make it out, it tastes so sweet Sweet Sweet I miss, make it oh yeah

 

Vertaling

Probeer te zwemmen, hou je hoofd omhoog Schop met je benen, geef nooit op, jongen Als ik kon zou ik het omdraaien Laat me eruit, ik wil er nu uit Je weet dat het zo diep wordt Je weet het. Je weet het, je voelt je zo diep Maar als je het eruit haalt, smaakt het zo zoet Zoet Zoet Ik ben zo high, ik wil naar beneden komen Ik ben zo oud dat ik nu jonger wil zijn If I could I'd turn it around Laat me eruit, ik wil nu naar huis Je kent het gevoel, als je er te diep in zit En als je het redt, smaakt het zo zoet Zoete Zoete Bedek me, bedek me, bedek me Tot ik weg ben Bedek me, bedek me, bedek me Tot ik weg ben Bedek me, bedek me, bedek me Till I'm gone Gone Je kent het gevoel, als je er te diep in zit En als je het eruit haalt, smaakt het zo zoet Zoet Zoet I miss, make it oh yeah