Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dave matthews band Songtekst: say goodbye live in rio

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dave matthews band - say goodbye live in rio ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van say goodbye live in rio? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dave matthews band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dave matthews band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals say goodbye live in rio .

Origineel

So here we are tonight You and me together The storm outside, the fire is bright And in your eyes I see What's on my mind You've got me wild Turned around inside And then desire, see, is creeping Up heavy inside here And know you feel the same way I do now Now let's make this an evening We'll share some wine, maybe we'll get high Lovers for a night, lovers for tonight Stay here with me, love, tonight Just for an evening When we make Our passion pictures You and me twist up Secret creatures And we'll stay here Tomorrow go back to being friends Go back to being friends But tonight let's be lovers We kiss and sweat We'll turn this better thing To the best Of all we can offer, Just a rogue kiss Tangled tongues and lips See me this way I'm turning and turning for you Girl, just tonight Float away here with me An evening just wait and see But tomorrow go back to your man I'm back to my world And we're back to being friends Wait and see me Tonight let's do this thing All we are is wasting hours Until the sun comes up it's all ours On our way here Tomorrow go back to being friends Go back to being friends Tonight let's be lovers, say you will And hear me call, soft-spoken whispering love A thing or two I have to say here Tonight let's go all the way then Love I'll see you Just for this evening Let's strip down, trip out at this One evening starts with a kiss And I'll wait here And tomorrow Back to being friends Lovers...love...lovers Just for tonight, one night...love you And tomorrow say goodbye

 

Vertaling

Dus hier zijn we vanavond Jij en ik samen De storm buiten, het vuur is fel En in je ogen zie ik What's on my mind You've got me wild Turned around inside En dan verlangen, zie je, kruipt zwaar hierbinnen En weet dat je hetzelfde voelt I do now Laten we er een avond van maken We delen wat wijn, misschien worden we high Geliefden voor een nacht, geliefden voor vanavond Blijf hier bij mij, liefje, vannacht Gewoon voor een avond When we make Onze passie beelden Jij en ik draaien Geheime wezens And we'll stay here Morgen gaan we terug vrienden zijn Ga terug naar vrienden zijn Maar vanavond zijn we geliefden We kussen en zweten We veranderen dit betere ding In het beste Van alles wat we kunnen bieden, Gewoon een schurkachtige kus Tangled tongues and lips See me this way I'm turning and turning for you Meisje, alleen vanavond Drijf hier weg met mij Een avond maar afwachten Maar morgen ga je terug naar je man Ik ben terug in mijn wereld And we're back to being friends Wacht en zie me Laten we dit vanavond doen Alles wat we doen is uren verspillen Tot de zon opkomt is het allemaal van ons On our way here Morgen zijn we weer vrienden Ga terug naar vrienden zijn Vanavond zijn we geliefden, zeg dat je het wilt En hoor mij roepen, zacht fluisterende liefde Een ding of twee heb ik hier te zeggen Vanavond, laten we er dan voor gaan Liefde, ik zie je Alleen voor deze avond Laten we ons uitkleden, hier op uit gaan Een avond begint met een kus And I'll wait here En morgen Back to being friends Geliefden...liefde...geliefden Alleen voor vanavond, één nacht...hou van je En morgen afscheid nemen