Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dave matthews band Songtekst: stand up (for it)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dave matthews band - stand up (for it) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stand up (for it)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dave matthews band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dave matthews band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stand up (for it) .

Origineel

[Chorus 1] Stand up[x4] [Verse 1] I woke up to the angels Singing in my head They looked so good naked next to me An angel in my bed [Chorus 1] [Verse 2] I feel like a drug Is cooking in my veins I'm so out of my mind Gonna shoot you up again [Chorus 1] [Chorus 2] Let the water save me soul [Verse 3] Smell like smoke and fire Is burning in us all You drop me in the water Lift me up and save my soul [Chorus 1] [Chorus 2] [Chorus 1]

 

Vertaling

[refrein 1] Sta op [x4] [Verse 1] Ik werd wakker met de engelen Zingend in mijn hoofd Ze zagen er zo goed uit naakt naast me Een engel in mijn bed [Chorus 1] [Vers 2] I feel like a drug In mijn aderen kookt I'm so out of my mind Gonna shoot you up again [Chorus 1] [Chorus 2] Laat het water mijn ziel redden [Verse 3] Ruikt naar rook en vuur Brandt in ons allen Je laat me in het water vallen Til me op en red mijn ziel [Chorus 1] [Chorus 2] [Chorus 1]