Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dave matthews band Songtekst: the space between

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dave matthews band - the space between ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the space between? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dave matthews band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dave matthews band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the space between .

Origineel

[Verse 1] You cannot quit me so quickly There's no hope in you, for me No corner you could squeeze me? But I got all the time for you, love [Hook] The space between The tears we cry Is the laughter - keeps us coming back for more The space between The wicked lies we tell In hope to keep safe from the pain [Verse 2] But will I hold you again? These fickle, fuddled words confuse me Like 'Will it rain today?' Waste the hours with talking, talking These twisted games we're playing [Hook 2] We're strange allies With warring hearts What a wild-eyed beast you be The space between The wicked lies we tell In hope to keep safe from the pain [Breakdown] Will I hold you again? Will I hold... Look at us spinning out in The madness of a roller coaster You know you went off like A devil in a church In the middle of a crowded room All we can do, my love Is hope we don't take this ship down [Hook 3] The space between Where you smile and hide Is where you'll find me if I get to go The space between The bullets in our firefight Is where I'll be hiding, waiting for you The rain that falls Splashed in your heart Ran like sadness down the window into your room The space between Our wicked lies Is where we hope to keep safe from pain Take my hand Cause we're walking out of here Oh, right out of here Is all we need dear The space between What's wrong and right Is where you'll find me hiding, waiting for you The space between Your heart and mind Is a space we'll fill with time The space between The tears we cry is the laughter keeps us coming back for more The space between Our wicked lies where we hope to keep safe from pain The space between The space between

 

Vertaling

[Verse 1] Je kunt me niet zo snel verlaten Er is geen hoop in jou, voor mij No corner you could squeeze me? Maar ik heb alle tijd voor jou, liefde [Hook] De ruimte tussen De tranen die we huilen Is het gelach - houdt ons terugkomen voor meer De ruimte tussen De slechte leugens die we vertellen In de hoop veilig te zijn voor de pijn [Vers 2] Maar zal ik je weer vasthouden? Deze wispelturige, verwarde woorden verwarren me Zoals "Zal het vandaag regenen? Verspillen de uren met praten, praten Deze verdraaide spelletjes die we spelen [Hook 2] We zijn vreemde bondgenoten Met strijdende harten Wat ben jij een beest met wilde ogen De ruimte tussen De slechte leugens die we vertellen In de hoop veilig te zijn voor de pijn [Breakdown] Zal ik je weer vasthouden? Zal ik je vasthouden... Kijk ons eens tollen in De waanzin van een achtbaan Je weet dat je wegging als Een duivel in een kerk In het midden van een overvolle kamer Alles wat we kunnen doen, mijn lief is hopen dat we dit schip niet laten zinken [Hook 3] De ruimte tussen Waar je glimlacht en je verstopt Is waar je me zult vinden als ik mag gaan De ruimte tussen De kogels in ons vuurgevecht Is waar ik me zal verstoppen, wachtend op jou De regen die valt Spatte in je hart Rende als verdriet door het raam je kamer in De ruimte tussen Onze slechte leugens Is waar we hopen veilig te zijn voor pijn Pak mijn hand. Cause we're walking out of here Oh, hier weg Is alles wat we nodig hebben, lieverd De ruimte tussen Wat verkeerd en goed is Is waar je me zult vinden, wachtend op jou De ruimte tussen Je hart en geest Is een ruimte die we zullen vullen met tijd De ruimte tussen De tranen die we huilen is de lach die ons terug laat komen voor meer De ruimte tussen Onze boze leugens waar we hopen veilig te zijn voor pijn De ruimte tussen De ruimte tussen