Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dave rummans Songtekst: running up that hill (a deal with god)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dave rummans - running up that hill (a deal with god) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van running up that hill (a deal with god)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dave rummans! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dave rummans en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals running up that hill (a deal with god) .

Origineel

It doesn't hurt me. Do you wanna feel how it feels? Do you wanna know, know that it doesn't hurt me? Do you wanna hear about the deal that they're making? You, It's you and me. And if I only could, I'd make a deal with God, And I'd get him to swap our places, We're running up that road, We're running up that hill, We're running up that building. Say, if I only could. You don't wanna hurt me, But see how deep the wound lies. Unaware and tearing you asunder. There is thunder in our hearts. Is there so much hate for the ones we love? Tell me, we both matter, don't we? You, It's you and me. It's you and me, you'll be unhappy. And if I only could, I'd make a deal with God, And I'd get him to swap our places, We're running up that road, We're running up that hill, We're running up that building. Say, if I only could. You, It's you and me, It's you and me won't be unhappy. C'mon, baby, c'mon darling, Let me steal this moment from you now. C'mon, angel, c'mon, c'mon, darling, Let's exchange the experience And if I only could, I'd make a deal with God, And I'd get him to swap our places, Be running up that road, Be running up that hill, With no problems. And if I only could, I'd make a deal with God, And I'd get him to swap our places, Be running up that road, Be running up that hill, With no problems. And if I only could, I'd make a deal with God, And I'd get him to swap our places, Be running up that road, Be running up that hill, With no problems. If I only could Be running up that hill With no problems

 

Vertaling

Het doet me geen pijn. Wil je voelen hoe het voelt? Wil je weten, weten dat het me geen pijn doet? Wil je horen over de deal die ze maken? Jij, Het is jij en ik. En als ik het alleen maar kon, zou ik een deal met God maken, En ik zou hem onze plaatsen laten ruilen, We rennen die weg op, We rennen die heuvel op, We rennen dat gebouw op. Zeg, als ik dat maar kon. Je wilt me geen pijn doen, Maar zie hoe diep de wond zit. Onbewust en je verscheurend. Er is donder in onze harten. Is er zoveel haat voor degene die we liefhebben? Zeg me, we doen er allebei toe, nietwaar? Jij, Het is jij en ik. Het is jij en ik, je zult ongelukkig zijn. En als ik het alleen maar kon, zou ik een deal met God maken, En ik zou hem onze plaatsen laten ruilen, We rennen die weg op, We rennen die heuvel op, We rennen dat gebouw op. Zeg, als ik dat maar kon. Jij, Het is jij en ik, Jij en ik zullen niet ongelukkig zijn. Kom op, schatje, kom op schat, Laat me dit moment van je stelen. Kom op, engel, kom op, kom op, schat, Laten we de ervaring uitwisselen En als ik alleen kon, zou ik een deal maken met God, En ik zou hem onze plaatsen laten ruilen, Ren die weg op, Die heuvel oprennen, Zonder problemen. En als ik het alleen maar kon, zou ik een deal met God maken, En ik zou hem onze plaatsen laten ruilen, Die weg oprennen, die heuvel oprennen, Zonder problemen. En als ik het alleen maar kon, zou ik een deal met God maken, En ik zou hem onze plaatsen laten ruilen, Die weg oprennen, die heuvel oprennen, Zonder problemen. Kon ik maar Die heuvel oprennen Zonder problemen