Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dave sterling Songtekst: dimestore wedding ring

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dave sterling - dimestore wedding ring ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dimestore wedding ring? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dave sterling! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dave sterling en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dimestore wedding ring .

Origineel

(A little thin band, her finger left hand) She's wearing my ring, though not made of gold It tells me she's mine to have and hold A little thin band, her finger left hand A dimestore wedding ring It tells me our love is young and strong That a love so sweet, could never never never go wrong Never never never go wrong (What do you do if she is the type of girl who must have a real ring?) I know that some day I'll buy her real gold With diamonds and emeralds and everything But she'll always love the one she wears now My dimestore wedding ring It tells me our love is young and strong That a love so sweet, could never never never go wrong Could never never never go wrong (backup vocals) It tells me our love is young and strong That a love so sweet, could never never never go wrong Could never never never go wrong Could never never never go wrong

 

Vertaling

(Een kleine dunne band, haar vinger linkerhand) Ze draagt mijn ring, hoewel niet van goud Het zegt me dat ze van mij is om te hebben en te houden Een klein dun bandje, haar vinger, linkerhand Een dimestore trouwring Het zegt me dat onze liefde jong en sterk is Dat een liefde zo zoet, nooit nooit fout kan gaan Never never never never go wrong (Wat doe je als zij het type meisje is dat een echte ring moet hebben?) Ik weet dat ik op een dag echt goud voor haar zal kopen Met diamanten en smaragden en alles Maar ze zal altijd houden van degene die ze nu draagt Mijn trouwring uit een goedkope winkel Het zegt me dat onze liefde jong en sterk is Dat een liefde zo lief, nooit nooit fout kan gaan Could never never never go wrong (achtergrondzang) It tells me our love is young and strong That a love so sweet, could never never never go wrong Could never never never go wrong Could never never never go wrong