Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: david allan coe Songtekst: call me the breeze

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: david allan coe - call me the breeze ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van call me the breeze? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van david allan coe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van david allan coe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals call me the breeze .

Origineel

Call me the breeze I keep blowin' down the road Well now they call me the breeze I keep blowin' down the road I ain't got me nobody I don't carry me no load Ain't no change in the weather Ain't no changes in me Well there ain't no change in the weather Ain't no changes in me And I ain't hidin' from nobody Nobody's hidin' from me Oh, that's the way it's supposed to be Well I got that green light baby I got to keep movin' on Well I got that green light baby I got to keep movin' on Well I might go out to California Might go down to Georgia I don't know Well I dig you Georgia peaches Makes me feel right at home Well now I dig you georgia peaches Makes me feel right at home But I don't love me no one woman So I can't stay in Georgia long Well now they call me the breeze I keep blowin' down the road Well now they call me the breeze I keep blowin' down the road I ain't got me nobody I don't carry me no load Oh mr breeze

 

Vertaling

Noem me de bries I keep blowin' down the road Nou nu noemen ze me de bries I keep blowin' down the road I ain't got me nobody I don't carry me no load Er is geen verandering in het weer Er is geen verandering in mij Well there ain't no change in the weather Er is geen verandering in mij En ik verberg me voor niemand Niemand verstopt zich voor mij Oh, dat is de manier waarop het hoort te zijn Well I got that green light baby I got to keep movingin' on Well I got that green light baby I got to keep movin' on Well I might go out to California Maybe go down to Georgia Ik weet het niet Well I dig you Georgia peaches Makes me feel right at home Well now I dig you georgia peaches Makes me feel right at home But I don't love me no one woman Dus ik kan niet lang in Georgia blijven Well now they call me the breeze I keep blowin' down the road Well now they call me the breeze I keep blowin' down the road I ain't got me nobody I don't carry me no load Oh mr breeze