Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: david archuleta Songtekst: upset with me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: david archuleta - upset with me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van upset with me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van david archuleta! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van david archuleta en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals upset with me .

Origineel

Maybe someday. You'd take the chance to listen to me. And then you'd know. That I still love you. I'm sorry for the way. We might have behaved. It leaves you up and down. I fell to the ground. Had to escape. I know you're upset with me. But you can't keep hurting me. If you disagree. With every word I speak. I told you what I feel. You say it's not real. So I'm leaving. I know you're upset with me. But you can't keep hurting me. If I'm not enough. To show you who I am. After all I've done. Then it's too tough. For you to understand. I'm taking back what's mine. We both sacrificed. Gave everything we had. But I don't have. To give you my light. I know you're upset with me. But you can't keep hurting me. I'm sorry if I've done anything. That makes you feel that I hurt you. I'm not sure what I'm running to. For now it's something I needed to do. I need to keep me safe from you. You still can't see. Why can't you see?. Painted eyes reaching for the sky. As we reach the moon. Busting clouds, oh, you scream so loud. So I hide from you. I never said a word to you. So I hide the truth. What did I do?. What did I do?. If there is someone. Who needs to know. Protect yourself. And find the help. To let you go. You can let yourself be heard

 

Vertaling

Misschien op een dag. Je zou de kans nemen om naar me te luisteren. En dan zou je weten. Dat ik nog steeds van je hou. Het spijt me voor de manier waarop. We ons misschien gedragen hebben. Het laat je op en neer gaan. Ik viel op de grond. Moest vluchten. Ik weet dat je boos op me bent. Maar je kunt me niet blijven kwetsen. Als je het niet eens bent. Met elk woord dat ik spreek. Ik heb je verteld wat ik voel. Je zegt dat het niet echt is. Dus ga ik weg. Ik weet dat je boos op me bent. Maar je kunt me niet blijven kwetsen. Als ik niet genoeg ben. Om je te laten zien wie ik ben. Na alles wat ik heb gedaan. Dan is het te moeilijk. Voor jou om te begrijpen. Ik neem terug wat van mij is. We hebben ons allebei opgeofferd. Gaven alles wat we hadden. Maar ik heb het niet. Om jou mijn licht te geven. Ik weet dat je boos op me bent. Maar je kunt me niet blijven kwetsen. Het spijt me als ik iets heb gedaan. waardoor je het gevoel hebt dat ik je gekwetst heb. Ik weet niet zeker waar ik naartoe vlucht. Voor nu is het iets wat ik moest doen. Ik moet me veilig houden voor jou. Je kunt nog steeds niet zien. Waarom kun je niet zien? Geschilderde ogen reiken naar de hemel. Als we de maan bereiken. Brekende wolken, oh, je schreeuwt zo hard. Dus ik verstop me voor je. Ik heb nooit een woord tegen je gezegd. Dus verberg ik de waarheid. Wat heb ik gedaan? Wat heb ik gedaan? Als er iemand is. Die het moet weten. Bescherm jezelf. En vind de hulp. Om je te laten gaan. Je kan jezelf laten horen