Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: david ball Songtekst: if you'd like some lovin'

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: david ball - if you'd like some lovin' ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if you'd like some lovin'? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van david ball! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van david ball en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if you'd like some lovin' .

Origineel

If you'd like some lovin' I've got all you'll ever need Two arms to hold you all night tenderly If you're lookin' for forever I'm as far as you need see If you'd like some lovin' You'll find it here with me If you're lookin' to be lonely I won't be of any help If you want someone who'll leave you You better look to someone else If you'd like some lovin' I've got all you'll ever need If you'd like some lovin' You'll find it here with me He brought you many heartaches He brought you many tears But what he never brought you Darlin' you can find right here If you'd like some lovin' I've got all you'll ever need Two arms to hold you all night tenderly If you're lookin' for forever I'm as far as you need see If you'd like some lovin' You'll find it here with me If you'd like some lovin' You'll find it here with me

 

Vertaling

Als je wat liefde wilt Ik heb alles wat je ooit nodig zult hebben Twee armen om je de hele nacht teder vast te houden Als je op zoek bent naar voor altijd Ik ben zo ver als je hoeft te zien Als je wat liefde wil dan vind je dat hier bij mij Als je op zoek bent naar eenzaamheid Ik zal je niet helpen Als je iemand wilt die je verlaat Kijk dan maar naar iemand anders Als je wat liefde wilt Ik heb alles wat je ooit nodig zult hebben Als je wat liefde wilt Je vindt het hier bij mij Hij bracht je veel hartzeer Hij heeft je veel tranen gebracht Maar wat hij je nooit heeft gebracht Darlin' kun je hier vinden If you'd like some lovin' Ik heb alles wat je ooit nodig zult hebben Twee armen om je de hele nacht teder vast te houden Als je op zoek bent naar voor altijd Ik ben zo ver als je hoeft te zien If you'd like some lovin' Je vindt het hier bij mij If you'd like some lovin' dan vind je dat hier bij mij